torsdag den 8. december 2011

Pakkekalender med historie

Denne pakkekalender-klokkestreng fik min mor og hendes bror af en nabo, da de var børn. Sidenhen har min mor brugt den til kalendergaver til mine søskende og mig, og nu er det så blevet mine børns tur til at klippe pakker af klokkestrengen hver morgen i december.
Det er super hyggeligt, og så er der nu noget rigtig rart og nostalgisk ved, at den minder mig om alle de gode "jule",  jeg selv har haft som barn :-)
4 kommentarer:

 1. Den er bare super flot! Og ja, det er sjovt, når der er minder tilknyttet. Jeg tænkte, om du vil kunne finde nummeret på dit butterick buksemønster? Jeg mangler et ordentlig buksemønster, er ikke tilfreds med det jeg har - og de grå bukser, du syede til Willi, var bare så fine.

  Kh
  anna kathrine

  SvarSlet
 2. Hej Anna Kathrine. Tak :-) Jeg har lige fundet buksemønstret frem (det var Burda, fandt jeg ud af!!)- men det går kun til str 86, så jeg må have forlænget en del i benene, for Willi er ca str. 92.. Mønstret har nr. 9712 og er ret bredt, hvis man følger mønstret slavisk. Derfor giver det mest mening - hvis man har smalle børn - at bruge en størrelse under og så blot forlænge lidt i længden. Derudover har jeg forkortet livet og sat linning på. Hrm ved ikke, om det hjælper noget, for mønstret er jo så tilpasset en del... Men i øvrigt synes jeg nu dine nye, brune stjernebukser er super fede! KH M

  SvarSlet
 3. Tak for det, Maria. Ja jeg kan se, at du har tilpasset det meget. Så det er nok ikke det mønster, jeg søger. Jeg mangler et godt mønster til smalle børn - hvorfor skal de alle være så brede?

  KH
  Anna Kathrine

  SvarSlet
 4. ja, jeg ved heller ikke, hvorfor! Må også næsten altid gøre bukserne smallere - især omkring numsen, for at de ikke kommer til at ligne små klovner ;-) God weekend om ikke så længe!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...