onsdag den 11. januar 2012

Endnu en Willibluse

Ja, jeg øver mig jo på at sy drengebluser de her dage, og i går faldt jeg over dette lækre (og dyre!) jersey med masser af køretøjer. Det er da i hvert fald drenget - og farverne kan man næsten få forårsfornemmelser af :-)


7 kommentarer:

 1. Fint stof - har selv syet det på et par bukser til Vitus...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det synes jeg også. De bukser har jeg vist ikke set? :-)

   Slet
 2. Nu er orange jo ikke lige min farve, men kan godt se, den fungerer godt i dette stof. Er vild med mønsteret med den lange rib i ærmerne - god detalje....:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vibber. Jeg er faktisk også selv lidt forbeholden overfor orange og synes nu også, at den her bluse er liiidt skrigende :-) Men tak!!

   Slet
 3. Hvor er den flot.Har du syet den på overlocker eller symaskine? Jeg tør ikke rigtig at give mig i kast med isoli og strækstoffer, hmm er det svært?
  Den er i hvertfald blevet flot og drenget.
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Viola. Tak. Jeg har syet blusen på en almindelig symaskine (Singer), men den klarer det rigtig godt, og jeg synes, at sømmene bliver pæne. Jeg troede også, det ville være skrækkelig svært med stræk- og bløde stoffer, men det er faktisk ikke så galt. Det, der er sværest at få pænt, er halsen, og det har stor betydning, hvilken slags rib, man bruger.
   Kh Maria

   Slet
 4. Tak for svar. Hmm jeg er nu alligevel lidt bange for de strækstoffer!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...