torsdag den 26. januar 2012

Nederdel i isoli

Jeg roder lidt med rester, og her til aften blev det til denne nederdel i lilla isoli med tittekantslommer.
Hvis ikke det var, fordi jeg var blevet enig med mig selv om, at der ikke skulle købes nyt til nederdelen, havde jeg nok ikke valgt stribet rib i livet. Men da jeg hverken havde mere lilla isoli eller en rib i samme orange eller lilla farve, måtte jeg "nøjes" med den stribede... Men det går nu også nok, for nederdelen er egentlig bare et forsøg..

Lommerne er foret med Liberty stof..

Jeg synes, det er noget bøvl at få kanterne pæne i isoli, så denne gang har jeg lagt op med orange rib, som er foldet "ind i" nederdelen. Det betyder, at kanten holder sig pænt på plads og ikke vipper op, selvom nederdelen er en lille smule "rundskåret".

4 kommentarer:

 1. Super sød nederdel. Lige noget for min Trine. Er der eget mønster eller vil du dele

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Der findes ikke noget mønster - altså andet end det i mit hoved, men vil gerne dele det. Vil prøve at lave en slags beskrivelse på bloggen i næste uge. Kh Maria

   Slet
 2. Kære Maria

  Hvor er den bare fin. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en diy på det med kanten - for det ser super ud!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Tak :-) Jeg skal se, om ikke jeg kan lave en DIY engang i næste uge. Har været lidt presset de sidste uger og ikke så blog-agtig - har nemlig sagt mit job op (uhhh det er så skræmmende, og da tirsdag er min sidste dag er der temmelig meget, der skal nås inden!
  Håber du har det godt :-) Knus Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...