onsdag den 11. april 2012

Blåt, blonder & bloomers

Jeg har genopdaget blå, og lige nu tror jeg, at blå er min yndlingsfarve, ligesom den var, da jeg var en lille pige :-) Derfor har jeg syet en lille blå kollektion, der, for at gøre det endnu mere romantisk og lillepiget, er pyntet med både blonder og blomster. Altså lige på nær bukserne - dem har jeg fredet.

Selvom jeg ikke tror, vi skal have flere børn, er det lige før, jeg kunne fristes blot for at få lov at se en lille tøsepige med ble-numse trisse rundt i de blå bloomers...  Sådan nogle kommer jeg nok til at sy flere af bare i andre farver. Tror de kunne være super skønne i smukt, blomstret retrostof.

Endelig har jeg også lige postet et foto af kjolen fra den anden dag. Jeg endte med at sprætte både ærmer og halsudskæring op (det var bare ikke pænt nok) og i stedet forsyne åbningerne med skråbånd af det samme stof som kjolen. Det er nemt lave skråbåndet, men man skal bruge en del stof, da der skal klippes på tværs af trådretningen for at opnå samme elasticitet som i "færdiglavet" skråbånd. Det er dog arbejdet værd, synes jeg, for resultatet er væsentligt bedre end før!!


6 kommentarer:

 1. bloomers er sagen - jeg skal også have lavet til min pige snart...
  Skal bare lige samle mig mod til at klippe i mine stoffer

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt. Håber du får lavet nogle fine nogen, hvis du nænner at klippe i stoffet :-)

   Slet
 2. Mhhh, lækkre farver... havde helt glemt blå. Og hvor er det blevet flot med kantbånd...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 3. Jeg må give dig ret i, at blommers er sagen. Og dine er virkelig sagen :-) jeg kan rigtig godt lide blå, skøn farve!
  Kh viola

  SvarSlet
 4. Tak. Ja, blå er faktisk ikke så dum :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...