søndag den 15. april 2012

Den fineste, fineste sybog

I går holdt jeg lidt forsinket fødselsdag for mine veninder, og jeg var så heldig at få denne fine, fine sybog af Pia. Bogens billeder er virkelig smukke, så det er en fryd at bladre igennem blot for at se og nyde dens æstetiske udtryk! Men bogen indeholder også (tilsyneladende - jeg har jo ikke afprøvet dem endnu!) mange gode basismønstre på primært ting til hjemmet..
Jeg glæder mig til at komme i gang med nye projekter :-)


6 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt. Jeg har lige reserveret denne bog på biblioteket. Glæder mig til at kigge i den. Det er da en dejlig gave at få.

  SvarSlet
 2. Uha den ser lækker ud!glæder mig til at se, hvad du får lavet fra bogen :-)

  SvarSlet
 3. Kul! Det är alltid hälrigt med inspirationsböcker att gotta sig i! :-)

  SvarSlet
 4. Det var en rigtig god gave, og jeg glæder mig til at kigge endnu mere i bogen og finde ud af, hvad jeg skal gå i gang med :-) Sjovt, at du, Dorthe også lige har reserveret den..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu har jeg hentet den på biblioteket. Jeg gad dælme godt eje 1 meter af alle deres prints. Men jeg må vist drømme videre.

   Slet
  2. Ja, også mig. Men det er beholdningen i pengepungen vist ikke lige til. Jeg købte dog lidt, da jeg i efteråret var i London og syede bl.a. dette tørklæde i det skønne påfuglestof - http://maria-margadusen.blogspot.com/search/label/Tørklæder

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...