lørdag den 16. juni 2012

Bløde sommerting og en god idé

En fredag aften med sovende børn og mand til sommerfest er en oplagt chance for uforstyrret tid ved symaskinen. Og det er slet ikke så dårligt jo! Ikke at det blev til de mest sindsoprivende projekter, men til gengæld fik jeg produceret lidt af det, som ungerne får brug for nu, når sommervejret snart kommer??!!!

Det blev bl.a. til et par lige-ud-ad-landevejen-shorts syet i en lidt anderledes, men virkelig lækker og let jersey fra Liberty, et par sweatpants samt en t-shirt.  T-shirt og bukser må I dog vente med at se, til jeg engang får overtalt ungerne til fotosession.

Vil også lige vise disse halssmykker, som Camilla Schaufuss har kreeret. Gamle uniformsemblemer limet på "porcelænsplader". Genial idé - og smukt og sejt på samme tid!

Rigtig god weekend til jer alle. Håber der er solskin der, hvor I er :-)


2 kommentarer:

  1. Jeg går også og venter og venter mens skabet bugner af sommertøj. Flotte short! Jeg har aldrig set det print, men det er virkelig lækkert! Kh viola

    SvarSlet
  2. Ja, altså. Har sagt det hundrede gange. Men hvor bliver den rigtige sommer af? Har heller ikke set printet før, men fandt det i en restbunke i Shaukat, da vi var i London i november, og syntes det var ret fint..

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...