torsdag den 28. juni 2012

Sleeves...

Inspireret af Libbies enorme og lækre produktion af "mobilhjem", har jeg nu syet et par sleeves. De er ikke quiltet for havde egentlig en plan om noget andet pynt i form af noget tryk/tegning/maling... men det er ikke lige lykkes for mig endnu. Håber det sker på et tidspunkt :-)
6 kommentarer:

 1. uh hvor er de lækre!! jeg har også overvejet at lave et sleeve ud fra hendes gode DIY, men projekter er der som bekendt nok af, mens det kniber lidt med tiden.
  kh viola

  SvarSlet
 2. Virkelig fine farver du har sat sammen! Jeg lavede også et, så sent som igår, som blev brugt som gave idag -hvilket minder mig om at jeg må ligge billeder på bloggen ;0) Har helt lyst til at lave en række forskellige til mig selv, så jeg har nogle at vælge imellem.
  Hvordan fungerer det uden quiltning, stofferne glider ikke rundt? Jeg gad nemlig godt lave dem uden, da quiltningen er det der tager tid..

  SvarSlet
 3. Elsker Mitsi-stoffet. Flot flot

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde ord!! Og Barbara - jeg synes ikke, det er noget problem, at jeg ikke har quiltet stofferne sammen, for etuiet er jo ikke ret stort, og derfor glider stofferne ikke rundt. Men måske det er noget skidt, hvis man laver et til Ipad? Til gengæld kan man diskutere, om resultatet bliver lige så flot uden quiltning.. Har i øvrigt her til aften forsøgt mig med at afslutte med piping i stedet for med skråbånd. Det kan man faktisk godt, og jeg synes det ser fint ud. Det eneste der driller lidt er der, hvor enderne skal syes sammen... Hvis man havde mere tid, ja så kunne man eksperimentere lidt mere, men jeg har lige som dig Viola, tuuuusind projekter, der venter på mig!!
  KH Maria

  SvarSlet
 5. Hej Barbara.du kan få quiltelim på dåse f.eks i stof2000. De er super godt og nemt at bruge. Jeg brugte det da jeg quiltede min marapytta jakke og pølsetaske.
  Kh viola

  SvarSlet
 6. Hej Barbara.du kan få quiltelim på dåse f.eks i stof2000. De er super godt og nemt at bruge. Jeg brugte det da jeg quiltede min marapytta jakke og pølsetaske.
  Kh viola

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...