mandag den 30. juli 2012

Og vinderen af min giveaway er... ... kvinden bag denne skønne blog! Bloggen, som de fleste af jer nok kender, er så utrolig fin og ved siden af en masse flotte syprojekter, er der også mange andre både skæve og sjove kreapåfund at finde! Hvis vinderkvinden sender mig en mail på margadusen@gmail.com med størrelse og øvrige jakkeønsker, så skal jeg se at komme i gang med at kreere.

Random Org pegede på lod nr. 57 ud af hele 240 lodder. Jeg er fantastisk glad for den store opbakning til min giveaway og byder alle mine nye læsere hjerteligt velkommen.

Takket være Frk. Turkis' Boys Month og links til min giveaway fra flere populære blogs her i blogland, har der været rigtig mange mange deltagere, så jeg siger TUSIND TAK for hjælpen!

Selv var jeg for efterhånden en del tid siden så heldig at vinde en skøn give away på denne fine blog, og jeg venter bare på mere tid og en oplagt lejlighed til at få brugt nogle af de fine sager, der ligger klar!

Ha' en dejlig dag derude :-)
 

4 kommentarer:

 1. Tillykke til vinderen. Men øv for os andre. ;)

  SvarSlet
 2. Jamen det er jo simpelthen så fantastisk! Jeg sender dig fluks en mail:-)

  SvarSlet
 3. Kæmpe tillykke. Det er en totalt fed jakke. Jeg har dog ikke været på obs så jeg har først lige meldt mig til... ups ups. Men jeg har linket til giveawayen osv. Jeg håber du vil droppe forbi min blog. Jeg er ny i blogland, så den er stadig lidt spæd ;-)
  Hilsen Line

  SvarSlet
 4. Hej Line. Velkommen til :-) Jeg kigger forbi din blog. KH Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...