torsdag den 16. august 2012

Hvis det skal være råt - og en ny start

Jeg forsøger at forny mig lidt på etuifronten, og i aftes ville jeg prøve at skabe et mere råt udtryk. Etuiet herunder er derfor syet af grov hør med læderlukning og vintageknap - og så har jeg pyntet med en lille illustration på lærred (som, hvis det er en model, jeg holder fast i, ikke skal laves af mig, men af en der er dygtig!!).

Proportioner, placeringer og finish skal der arbejdes med, men jeg kan egentlig godt lide, at etuiet ikke er så "pænt". Hvad synes I?

Og ja - så har jeg jo også en datter, der er skoleklar. Og vi skal afsted om lidt. Vi er bare allerede megaklar, for vi er kommet lige lovlig tidligt op i dagens anledning :-)


11 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Er vild med det enkle udtryk.

  ...og skøn skolepige du har, håber dagen lever op til forventningerne ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor er det lækkert i det rå look. God skoledag.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Jeg kan også rigtigt godt lide det rå look! Håber 1. skoledag gik godt - hvor ser hun bare sød og forventningsfuld ud :-)

  SvarSlet
 4. Må indrømme at jeg synes, der er noget mere personlighed over de andre du har lavet..
  Dog er jeg virkelig vild med den lille ballerina og synes det er en virkelig fin ide at have hende til at pryde nogle af dine skønne sleeves. Kan faktisk godt lide ideen med at det skal være råt, og kan ikke sige hvad jeg synes der mangler, men personligt synes jeg der mangler noget.. Håber ikke jeg er for grov og husk endelig at det bare er min personlige mening, og at det selvfølgelig er helt op til dig at vurdere. Men nu bad du om vores mening ;0) og synes du skal have min holdning med på vejen

  SvarSlet
 5. Kære piger. Tak for jeres feedback. Og Barabara - kom endelig med både god og mindre god kritik - især når jeg selv beder om det! Når blot kritikken er konstruktiv, er det jo fedt at få den ærlige mening. Jeg ved ikke helt selv med sleevet, men stilmæssigt er jeg nok mere til det rå look. Dog tror jeg, at det vil være lidt flottere med læder, der er en anelse lysere, end det jeg har brugt her, da det vil skabe mere kontrast til det sorte hør. Så må vi se, om det kan give mere personlighed :-)
  Kh Maria

  SvarSlet
 6. hov... Barbara, skulle der stå..

  SvarSlet
 7. Og forresten - Liva har haft en meget dejlig dag, og hun er så skoleklar.Synes dog det er lidt vildt nu at være mor til et rigtigt skolebarn!! Men det er der nok flere af jer, der kender til .. :-)

  SvarSlet
 8. Dejligt at du har det sådan :0)
  Tror det kunne være rigtig godt med en lysere læderstrop.
  Jeg er sikker på, at jeg også selv ville få brugt det mere, hvis det var et råt sleeve fremfor et lavet af retrostoffer..
  Glæder mig til at se mere!

  SvarSlet
 9. Hvor er hun bare sød!!
  Min ældste begyndte også for et par dage siden. Stor dag. :)

  Og jeg kan rigtig godt lide sleevet! Specielt pga. ballerinaen (tegnestilen, ikke nødvendigvis motivet). Så den del behøver du da vist ikke overlade til en anden!! :)

  SvarSlet
 10. Tak skal du have, Marianne. Og tak for komplimenten ift. min lille tegning. Det er nu ellers ikke noget, jeg begiver mig ud i særlig ofte.
  Og ja, første skoledag er en stor dag! Både for børn og forældre :_)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...