onsdag den 5. september 2012

Tøj til de allermindste...

Det er næsten lige meget, hvad jeg syr og hvilket stof, jeg bruger.  Bare tøjet er småt nok, så synes jeg, det er uimodståeligt sødt :-) Så sødt, at man helt kan få lyst til selv at bringe et lille menneske til verden igen. Ikke at det på nogen måde er smart rent praktisk - pt. er vi fire mennesker i en lille lejlighed og moren (mig!) står uden job og forsøger at virkeliggøre sine drømme som fri og selvstændig erhvervskvinde = ikke særlig høj indkomst :-)

Engang var jeg faktisk slet ikke spor babytosset og tænkte, at to børn da måtte være fint. Men nu hvor vi har fået to børn, og egentlig ikke "behøver" flere, er det da næsten ikke til at bære, hvis jeg ikke én gang til skal have lov at holde min helt egen baby i armene?!

Måske er det bare tøjet, der gør det! Men snart er det (heldigvis) ude af mine hænder og på vej til to dejlige babyer derude :-)

For vi venter altså ingen babyer her!

Det tøsede stof er sat sammen med brun rib for at give lidt mere kant..Mere Peter Pan :-)


9 kommentarer:

 1. Tjaaa kan bare sige at du ikke er alene om at have det sådan..
  Super sødt tøj!

  SvarSlet
 2. nøj hvor er det kært.
  herhjemme har vi 3 og det tog da alt skrukhed ud af mig! Men mon ikke også at det hænger sammen med alderen på jeres yngste? Han er jo ved at være stor og der bliver mindre og mindre baby og nusse.
  men så er det jo godt at andre får gavn af dit fine tøj.
  kh viola

  SvarSlet
 3. Hvor er det bedårende - særligt de nederste bukser (:

  - Kit

  SvarSlet
 4. Armen altså Maria, hvor er det altså bare kært det tøj. Kan kun give dig ret i det der med de små størrelser. Min den yngste er 2 år og 4 mdr nu og jeg synes allerede jeg er ved at være skruk igen. Jeg skal have nr. tre spørgsmålet er bare hvornår. Tænk alle de små stofrester jeg har liggende, de kan jo blive til en hel lille garderobe nede i de små størrelser.

  SvarSlet
 5. Åh hvor fint! Helt perfekt til min lille skrubbe som bliver 8 uger i dag ;)
  Elsker de grønne bukser og huen til!

  SvarSlet
 6. Det er dælme også cute!!
  Helt vildt Maria :)

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare sødt og super flot syet!!!
  Kh Catrine

  SvarSlet
 8. Tak tak tak, skal I ha' I søde. Måske en 3'er kurerer det med at være halvskruk - ligesom hos Viola? Og ja, Dorthe. Det ville jo næsten være synd og skam, hvis de mange fine stofrester ikke skulle bruges til babytøj. Nå, men jeg slår koldt vand i blodet. Føler trods alt stadig ikke, at vi har travlt.. God aften til jer alle. Kh M

  SvarSlet
 9. Du har helt ret i det med babytøj - det er bare nuser, lige meget hvad. Jeg håber på at min søster snart får gang i babyproduktionen, for al min skrukhed forsvandt efter nummer 2 (som nu er næsten 2 år). :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...