lørdag den 8. september 2012

Nederdel til weekenden

Inspireret af sagen her, som jeg syede tidligere på sommeren, Golden Days og diverse skørter, som man kunne se i sidste nummer (vist nok) af Alt For Damerne, har jeg syet en nederdel med masser af halvtredser strut.

Jeg var meget i tvivl om længden på nederdelen, så endte med at forlænge den, efter jeg havde klippet stoffet! Derfor den brede kant forneden. Kanten gør, at nederdelen falder mindre jævnt, end hvis den havde været uden kant, så jeg er lidt i tvivl, om den skal af igen. Tiden må vise, om jeg mener mine knæ og lår dur til en nederdel til et godt stykke over knæene...

Desværre må jeg indse, at det med at gå i kjoler er et særsyn hos mig. Jeg har det bare bedst i bukser, shorts og nederdele, som jeg ikke føler mig helt så fin i. Men det er egentlig lidt ærgerligt, for jeg synes det er så smukt med kjoler. Til jer andre :-)

Liva har leget fotograf, mens vi skrålede med på Rasmus Seebach. Det var sjovt! Og helt sikkert grunden til, at jeg ser så fjollet ud :-)


Træt morgenhårsmodel
6 kommentarer:

 1. Du er satme smart Maria, hvem der da bare ejede din talje :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes den er super fin, også med det brede stykke nederst :)
  Sådan en ville jeg elske at gå rundt i :) Sig endelig til, hvis du syr på bestilling!

  SvarSlet
 3. Superflot!
  Også med det brede stykke. Den klæder dig bare fantastisk :).

  SvarSlet
 4. Tak tøser.
  Libbie - det der taljenoget, skyldes nok al den træning til halvmarathon lige om lidt :-) Men nogen gange kunne jeg da godt tænke mig ikke at være helt så flad, for det gælder jo ligesom også alt det, jeg ikke har til gården og gaden!!
  Rikke - Kunne godt finde på at sy en på bestilling. Pris afhænger rigtig meget af, hvilket stof, der skal bruges. Til denne har jeg brugt en bomuldspoplin fra Stof 2000 til ganske billige penge, men man kunne også overveje en lidt mere luksusagtig udgave.. Du kan bare sende mig en mail på margadusen@gmail.com, hvis det er..
  Tak Maj. Luftede nederdelen i dag på Frederiksberg og var faktisk også helt godt tilfreds :-)
  KH Maria

  SvarSlet
 5. du ser skide godt ud. I klæder hinanden :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 6. Tak for de søde ord, Viola. Kh M

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...