fredag den 12. oktober 2012

Inspirerende blogs og EFTERÅRSFERIE!

I morgen meget, meget tidlig smutter vi en lille uge til Sydfrankrig. Og jo, vi glæder os. Mega meget. Vi er nemlig rigtig gode til at holde ferie og hygge os, hvis vi skal sige det selv :-)

Håber også I derude har hyggelige planer for uge 42. Og hvis I har masser af tid til at surfe, synes jeg I skal smutte forbi tre bloggere, der alle er meget dygtige syersker. Især inden for jerseygenren (hvis der er noget, der hedder det!)5 kommentarer:

 1. Tak for et godt indlæg:)

  SvarSlet
 2. Rigtig god ferie Maria - håber I kommer til at hygge jer og nyde tiden sammen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Rigtig god ferie maria!! Elsker Sydfrankrig , og frankrig i det hele taget, men med en fransk mor og stor familie dernede er det nok helt normalt.
  Tak for links!!
  Kh Viola

  SvarSlet
 4. Tak for tipsene. Sad lige den anden dag og kom i tanke om at det var lang tid siden jeg sidste har opdaget en ny blog, så jeg slår da helt sikkert lige et smut indenom de tre blogs, du foreslår. Tak skal du have og god ferie:-)

  SvarSlet
 5. Mange tak piger (er der egentlig nogen af jer, der har en eneste mandlig læser??!). Vi havde en skøn tur. Håber også I kan bruge de "nye" blogs til noget. For som du skriver, Dorthe, så er der perioder hvor man ikke rigtig falder over nogen nye..
  Viola: Vidste ikke at du havde franske aner. Men det er måske med til at forklare dit smukke mørke hår og din forkærlighed for franske mønstre?
  KH Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...