mandag den 29. oktober 2012

Smukke småting

Småtterier i form af hårsløjfer af kraftig, mørk denim og et knyttet armbånd i blå tilsat forgyldt messing ring har set dagens lys. Synes blåt og guld er så smukt sammen, og farvekombinationen minder mig som altid om de tre vise mænd ;-)

Min weekend stod på pigefødselsdagsfest hos min søster. Eiiiiii hvor var det fedt med en alenetur (uden mand og børn!) til Århus, hvor mine tre søstre og jeg havde masser af tid til at hygge os. Bare os. Og så kunne vi give den lidt gas til fødselsdagen om aftenen. Godt der var en ekstra time i døgnet i går, for det fik jeg brug for!

Håber også I har haft en dejlig weekend :-)


4 kommentarer:

 1. Dejligt at være helt alene afsted engang imellem - det nyder jeg også! Jeg tror jeg skal prøve at knytte snart - det minder mig om barndom:-) Jeg har også lavet sløjfer til Carla, men de er mindre - kan faktisk bedre lide dine, så jeg må i gang igen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. øj det lyder som en mægtig hyggelig fødselsdag. Tænk 3 søstre...det må være dejligt! Har altid ønsket mig en søster :-)
  Jeg er helt vild med dine sløjfer. Du tilfører dem noget råt ved at bruge denim, og det passer rigtig godt til de yndige sløjfer.
  Kh Viola

  SvarSlet
 3. Hvor er de sløjfer dog bare fine.

  SvarSlet
 4. Tak for jeres kommentarer :-)
  Christina - har også selv lavet sløjfer i forskellige størrelser. Mere eller mindre vellykkede.. Men lige præcis de her passer godt sammen i materiale og størrelse, synes jeg.
  Viola: det er skønt med søstre. Og vi har det heldigvis meget godt sammen allesammen. Men det kunne også have været sjovt med en bror :-)
  Dorthe - tak. Synes egentlig også de er fine, omend de er super enkle.
  Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...