fredag den 2. november 2012

En isoli-og-velour-kombi

I sidste weekend da jeg var på søsterbesøg og havde tid til at kigge lidt på butikker, så jeg en ret så sej t-shirt med masser af bling på ærmerne.  Den var dog for dyr til, at jeg ville købe den, så har syet en ringe erstatning i let sort isoli med shiny velourærmer.
Mønstret er tegnet af fra en t-shirt, jeg havde i forvejen, men hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg det var lidt svært at tegne ærmerne af... så den del må jeg hellere øve mig lidt på.

Nu står den på sædvanlig Disney-hygge. Dog spoleret af Jens, der larmer med støvsugeren, fordi han netop har smadret sit rødvinsglas. Så er der vist ikke mere vin til dig i aften, kære mand :-)

P.S: Kan I kende mit armbånd?

11 kommentarer:

 1. Hold op den er lækker og endnu finere på. :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den fed Maria og den klæder dig rigtig godt (tror efterhånden at alt klæder dig!). Jeg kan godt huske det smukke armbånd - det passer perfekt til.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor ser den lækker ud på dig!! Du ser uforskammet godt ud!! Husker ikke lige historien bag armbåndet??
  Kh Viola

  SvarSlet
 4. Tak I er så søde. Bliver faktisk helt forlegen, når jeg læser jeres søde ord! KH Maria

  SvarSlet
 5. Tusind, tusind tak for den skønne pakke, Maria! Jeg blev simpelthen så glad og overrasket og er helt vild med begge ting! Armbåndet er så smukt og sløjfen/fluen er bare for fed! Det var virkelig, virkelig sødt af dig! Og hvor er jeg bare glad for at se, at du bruger armbåndet :-) Stort knus Bodil

  SvarSlet
 6. PS. fik slet ikke skrevet at det da er en fed, fed bluse!! Og den klæ'r dig super godt!

  SvarSlet
 7. Skøn bluse - og en god ide, det med at finde inspiration i butikkerne.

  SvarSlet
 8. Kære Bodil - 200 procent :-)
  Det var virkelig så lidt. Godt, hvis du kan li' det. Knus Maria

  Og tak, til dig Bodil - bare Bodil :-) Og ja, det er ind i mellem godt at finde lidt inspiration i butikkerne, når nu man ikke har råd til at købe det hele! KH Maria

  SvarSlet
 9. Jep - bare Bodil - jeg er blogløs - men læser flittigt alle de skønne sy-blogs. Det er virkelig fedt, at det er blevet in at sy igen - det giver masser af inspiration til mine egene syprojekter.

  SvarSlet
 10. Blogløse Bodil :-) det er dejligt, du læser med. HVis du nu laver noget, som du har lyst til at dele med os andre, så sig til, så kunne jeg jo lægge det op min blog som en slags gæsteindlæg fx...
  Kh Maria

  SvarSlet
 11. Tak Maria - det vil jeg overveje.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...