fredag den 9. november 2012

Retroish

Jeg er desværre slet ikke god til at udnytte de få retrostoffer, jeg har liggende i skabet. På en eller anden måde, så appellerer de ikke rigtig til mig, selvom jeg synes, det er virkelig smukt, når I derude skaber fine kreationer ud af jeres retrostoffer.

Nå, men i går aftes blev jeg så enig med mig selv, at det var synd og skam ikke at bruge bare lidt af stoffet, så syede et hurtigt babytæppe i store tern samt en lille flagranke. Retrostofferne i flagranken har jeg vundet i en giveaway hos hende her.
Den gule frotté i tæppet er sat sammen med lilla og brune fløjslapper - både af den bred- og smalriflede slags, og der er lilla fleece på bagsiden. Tæppet er dejlig blødt og kan nok gøre lykke hos Livas dukker eller i bilen.

God weekend til jer!
7 kommentarer:

 1. Det er et virkeligt fint tæppe!! Jeg er heller ikke så god til at bruge mit retrostof, men synes også at det er SÅ fint :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 2. Hvor sjovt. Jeg kunne ha skrevet dette indlæg. Synes også nogle retro stoffer og kreationer er super flotte, men jeg formår ikke rigtig at få stofferne integreret i mit hjem eller ideer til mine kreationer. Skal også trive mig selv til at bruge af det.

  SvarSlet
 3. Det er sjovt, I også har det sådan. Men vi er jo heldigvis alle forskellige her i blogland :-)

  SvarSlet
 4. Virkelig en fin kombination Maria. Hmm jeg har det nok mere sådan at det meste af mit retrostof er for tøset til Emil...

  SvarSlet
 5. Tak, Libbie. Hrm ja - det kender jeg også godt. Er nemlig ikke nået dertil, hvor jeg får puttet Willi i blomster - og ja, Liva vil ikke ha' det. Hun vil for tiden mest bare gå i sort ;-)
  Kh Maria

  SvarSlet
 6. Mit retrostof havner også enten i børneværelset eller i kjoler til Emma - kan ikke rigtigt få det til at passe ind i resten af huset. Men synes det ser så fantastisk ud, når jeg ser andres gennemførte hjem :) skønt tæppe du har syet! Kram Bodil

  SvarSlet
 7. Tak Bodil. Og ja - jeg har det helt ligesom dig! kh maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...