lørdag den 22. december 2012

Julekort og en julegavekjole

Så fik vi ferie. Ungerne tuller rundt, McQueen drøner i fjerneren, og vi slapper af. For første gang skal vi holde jul hjemme hos os. Selv. Kun os fire. Det er helt nyt, og jeg glæder mig og er spændt på, om vi er voksne nok til at kunne finde ud af det :-)

Bloggen går nok også på juleferie om lidt, men inden da kan jeg da lige vise en kjole/tunika julegavebestilling og en  lille stak julekort, jeg fik lynproduceret, så de kunne nå med posten i går.

Rigtig god jul til jer alle!
Ren Søstrene Grene

20 kommentarer:

 1. God jul Maria. Sikke en sød kjole. Skal lige huske din søde sløjfelomme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak lise. Og rigtig god jul til dig også :-) Dejligt du kan li sløjfelommen. Kh Maria

   Slet
 2. Fine kort og kjole.
  Glædelig jul til dig og din familie.
  Kh. Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lena. Også glædelig jul til dig ig familien :-)

   Slet
 3. Flot, flot, flot. Sød lille kjole. Fine kort (og nemme, det er rart). Jeg elsker Søstrene Grene, men hvem gør ikke det? (okay, måske min kæreste). Glædelig jul, håber I får en hyggeligt aften, alene, jer fire :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina. Og ja, de der søstre er ikke så dårlige, hvis man er til nips :-) God jul!

   Slet
 4. Virkelig sød kjole og det gør den altså ekstra lækker med sløjfen på lommen. Og de dér julekort tyvstjæler jeg da lige næste år:-)Som altid er det så dejligt og inspirerende at følge dig. Rigtig god jul til dig Maria og tak fordi du er så sød og flittig til at kommentere hos mig - det er dejligt at vide at der er nogle der følger med på den anden side.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Og ja, jeg kan jo kun sige i lige måde :-)

   Slet
 5. Kære Maria.
  Jeg vil også ønske dig en rigtig glædelig jul. Jeg er sikker på, at det nok skal blive en rigtig hyggelig juleaften:-) Vi tager til mine forældre, men er ellers hjemme resten af julen, for det har vi bare så meget brug for, efter dette stressede halve år med speciale, nyt hus og alt for meget arbejde.

  Kh
  Anna Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak anna. Og i lige måde. Håber I får slappet en masse af og får rådet bod på den travle tid I har været igennem. Knus Maria

   Slet
 6. Rigtig glædelig jul, Maria! Selvfølgelig klarer I juleaften så det bliver luge som det skal være...det gode ved selv at holde det er at lave egne traditioner synes jeg ;o).

  Super flot kjole du har syet. Får desværre ikke rørt min symaskine så meget som jeg gerne vil i øjeblikket - håber juleferie helt til den 3. januar ændre lidt på det.

  Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia. Og glædelig jul til dig også :-) Vi glæder os alle til i morgen, så mon ikke det bliver godt?! Det tror jeg. Håber din symaskine kommer til at snurre i det nye år - glæder mig til at se, hvad du finder på. Kh Maria

   Slet
 7. Kære Maria. rigtig god jul til dig også! mon ikke det hele går...jeg er sikre på I klarer den...har ihvertfald aldrig hørt om nogen,d er døde af sult juleaften.
  Vi skal også holde juleaften i år....fandt så ud af at jeg havde glemt at købe mandler til ris à l´amanden, ups men svigermor tager nogle med i morgen! Du ved der er jo ikke en 7/11 rundt om hjørnet he :-)
  Fantastisk kjole, Maria! 1000 tak for altid skøn inspiration og den behagelige og rare atmosfære på din blog :.-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 8. Tusind tak viola, for de pæne ord og de gode juleråd :-) Jeg tror også vi klarer den. Det vigtigste er at vi har det hyggeligt, og så går det nok hvis der sku smutte en enkelt mandel eller to ;-) Glædelig jul til dig og hele din familie. Knus Maria

  SvarSlet
 9. Søde Maria, rigtig glædelig jul til dig og din familie! Er sikker på at I får en hyggelig aften med jeres helt egne nye traditioner - der er jo ingen andre end jer, der bestemmer hvordan det skal være :-) Tak for alle dine søde kommentarer og inspirerende indlæg - er glad for at have lært dig at kende her i blogland og mødt dig in real life og glæder mig til at følge dig i det nye år!
  Stort knus Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak bodil. Vi har haft SÅ dejlig en jul :-) Håber at se dig igen sådan rigtigt her i det nye år. Knus Maria

   Slet
 10. Sikke en smuk julekjole. :) glædelig jul til dig og din familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, mette. Og i lige måde. Kh Maria

   Slet
 11. Fin fin kjole - som altid fra din kyndige sy-hånd - og fine julekort. Glædelig jul til dig og dine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anita. Håber også du har haft en dejlig jul. Kh Maria

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...