fredag den 7. december 2012

Livas nederdel i vinterjersey

Liva og jeg har nu hver vores nederdel  i den vinterjersey, jeg efterhånden har skrevet om riiiiigtig mange gange. Livas nederdel er lige op og ned med bred rib i livet, for hun er med sine snart syv seje år til det mørke og enkle tøj - og slet ikke til tøsede detaljer. Derfor er den sløjfe, jeg tillod mig at snige ind (og som Liva rynkede lidt på næsen af!) flytbar, da den er sat fast med en sikkerhedsnål.

Nå, men nederdelen faldt i god jord. Heldigvis. For jeg får lidt dårlig samvittighed, når jeg fylder hendes skab op med tøj, jeg synes er fedt, men som pigebarnet åbenbart ikke agter at bruge :-)

Rigtig god juleweekend til jer alle!Julerier...

...og flere julerier...

8 kommentarer:

 1. Nøj en fin nederdel! Er helt vild med den lille sløjfedetalje :)

  SvarSlet
 2. Superskøn nederdel! Jeg kan rigtigt godt lide detaljen med sløjfen :-) Emma har også sin helt egen mening om tøj - hvor får de deres store viljer fra? ;-) God weekend til jer, søde!
  Kram Bodil

  SvarSlet
 3. Så fin!
  Den vil jeg da prøve at sy til bonus - tror den vil være lige i øjet (så skal jeg bare ha købt en ny symaskine...)

  SvarSlet
 4. Tak piger :-)
  Sandie - dejligt du kan lide sløjfen. Jeg synes også, den lige præcis gør, at nederdelen ikke er megakedelig :-)
  Bodil: Ja, hvor har de piger de viljer fra? Vi har haft en skøn weekend. Det håber jeg også du har! Kram
  Du må se at få fat i en symaskine, Anita, for sådan en nederdel er både hurtig, sjov og let at sy.

  SvarSlet
 5. Super lækker Maria, jeg er HELT vild med den fede rib du bruger. Må finde sådan noget :)
  Knus

  SvarSlet
 6. Tak Libbie. Jeg er også vild med ribben. Den gør lige som, at det bliver noget helt andet at afslutte med rib. Jeg har ikke fundet den mange steder - faktisk kun i en lille stofbutik i Hørsholm ved siden af mit tidligere arbejdede... Knus Maria

  SvarSlet
 7. Måske du kan anbefale en god begyndermaskine? - jeg brændte motoren i svigermors gamle af under processen med at sy edderkoppekostumer...

  SvarSlet
 8. Hrmmm, Anita. Jeg er måske ikke den rette at spørge, fordi jeg ikke går så meget op i maskiner. Men min egen er rigtig god (især hvis man ikke har lyst til at investere i både overlocker m.m.), for den kan lidt af det hele. Desuden syr den virkelig pænt og er nem at betjene. Det er en Singer Quantum Stylist 9960 - vist ikke vildt billig (men heller ikke vildt dyr).. jeg fik den af min mand i julegave for et par år siden.
  Jeg syr alt på min Singer og synes i al beskedenhed, at resultaterne bliver gode, fordi maskinen næsten aldrig "driller".
  Håber du finder dig en god én :-) Kh Maria
  P.S. Dine edderkoppekostumer er vildt flotte!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...