torsdag den 3. januar 2013

For tre år siden...

.. kom min lille mand til verden efter en hurtig og heftig fødsel. Husker tydeligt, hvor syret det var, at vi tog af sted til hospitalet godt midnat og var hjemme igen til morgenmad søndag den 3. januar 2010. Inklusiv ny lillebror :-)

I dag fejrede vi Willis tre år. Han var ellevild fra morgenstunden, total overgearet og glad - og moren havde sine problemer med at styre det lille myr, da han stolt og lykkelig skulle fejre sin fødselsdag i børnehaven, hvor Liva også var med. I går sagde hun: "jeg ved ikke, hvorfor jeg glæder mig så meget til Willis fødselsdag, men det gør jeg altså" - det må da være en slags søskendekærlighed :-)

Og ja - nu lover jeg, at der snart kommer syindlæg på bloggen igen. Har et par projekter til weekenden, som jeg håber lykkes. Og hvis de gør, skal I selvfølgelig se dem...

Willi evigglad

Stolte storesøster med nye, seje sko - uden for børnehaven

19 kommentarer:

 1. Tillykke med din dejlige dreng. Hvor er det fantastisk med den søskendekærlighed:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, det er virkelig det bedste at se, hvordan søskende er en gave til hinanden. Kh Maria

   Slet
 2. Tillykke med sønnen, det ser ud som om han nød dagen! Vi lavede stort set samme trick da jeg fødte lillesøster - kørte fra sorø til holbæk kl. 22 og var hjemmet igen 6.30! Og så tilmed i snestorm. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lola. Hvor sjovt. Så din datter er også vinterbarn :-) Vi havde også masser af sne den nat - og helt frem til marts i 2010, hvilket var lidt en udfordring med barnevognen! Men ingen snestorm heldigvis! Kh Maria

   Slet
  2. Ja, jeg fik heller ikke kørt meget med barnevogn de første par måneder. Sådan er det med sne og at bo på landet. :)

   Slet
 3. Stort tillykke med din dreng og Wauw nogle fede sko hende storesøster har fået sig(0:

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Og ja, jeg er også svært vild med skoene og gad godt selv ha' et par :-)

   Slet
 4. Stort tillykke med sønnike! :)

  SvarSlet
 5. Happy birthday til dejlige Willi. Synes du ikke tiden suser forbi, total kliche agtigt, sådan noget som vores forældre altid sagde, men jeg kan lige så godt indrømme at jeg ikke kan følge med :)
  Lækker lagkage, sådan et stk kunne jeg da godt spise nu *ha ha* i morgen er det min tur, vi skal fejre at Victor blev 7 i julen.
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Libbie. Og jo, jeg synes også tiden flyver. Og jo igen - jeg føler mig ligesom en af de gamle damer, jeg som barn syntes var vildt fjollede, når jeg udbryder "hvor er du dog blevet stor!", hver gang jeg ser en af mine venners børn, jeg ikke har set et stykke tid ;-) Der er mere lagkage i køleskabet, så hvis du boede i nærheden var du velkommen til at komme forbi og få et stykke ;-) Kh Maria

   Slet
 6. Tillykke med ham - uh, hvor de vokser hurtigt...

  kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, de vokser ALT for hurtigt, ik? :-)

   Slet
 7. Tillykke mé Willy! Det sådan et skønt drengenavn! Passer fint til en sød og fræk bandit. Hvor er Liva dog sød og hun lyder rigtig som en førstefødt :-) de tænker ofte lidt mere og dybere og tingene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Viola. Og du har så ret. Ved ikke om det er fordi hun er den ældste, men ja, hold op, hvor kan der tænkes, undres og funderes... Allerede fra en meget tidlig alder. Tror ikke at Willi kommer til at gøre det samme. Han er vist lidt mere lige-ud-ad-landevejen-agtig :-) Kh Maria

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...