søndag den 17. marts 2013

Flere forårskjoler

Endnu to forårskjoler er færdige og skal, ligesom denne, sælges i Workshop Copenhagen. Selvom jeg ikke er så meget for at sy de samme modeller igen og igen, har jeg alligevel gjort det denne gang, så kjoler i det samme snit findes i forskellige størrelser, dog syet i forskellige stofkombinationer.

Kjolerne kan bruges med og uden bindebånd - med en bluse under og en bluse over. Jeg er temmelig påvirket af mine erfaringer med Liva, som er så (irriterende) sensitiv, når det kommer til tøj og pasform. Det må ikke stramme, krølle, bule eller noget som helst, og derfor er det tøj, jeg syr, altid skabt med det for øje, at det for guuuds skyld ikke må drille. Overhovedet :-)

Kjolen i koral og blå, som jeg synes er en skøn, skøn farvekombination, er lige Livas størrelse (men ikke til hende, da hun som bekendt foretrækker sort i sort for tiden), og hun indvilgede i at lege model. Damen var dog ikke lige in the mood, men kjolen klæder hende nu ellers meget godt, ik? :-)

P.S. For nårh ja - der er jo alt det der skriv om Google Readers ophør (hvilke konsekvenser det får, kan jeg ikke helt gennemskue), og jeg vil da bare sige, at jeg selvfølgelig håber, at I  har lyst til at fortsætte med at følge med hos mig. Evt. via bloglovin' - min blog kan findes her..Kjolerne er syet ud fra samme mønster..

22 kommentarer:

 1. UH nogel SKØNNE kjoler.wauw altså!! En skam at Liva er i en sort fase, for blå og koral kjolen klæder hende altså helt vildt godt!!
  kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Viola. Og ja lidt en skam. Men heldigvis så ændrer det sig nok igen :-) kh Maria

   Slet
 2. Elsker sammensætningen på den første...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg faktisk også :-) KH Maria

   Slet
 3. Jeg er især vild med den øverste kjole og farvekombinationen, som du også selv er inde på. Hvor mon du har det koralfarvede stof fra?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna. Har det ligesom dig :-) Stoffet er fra Stof 2000. Kh Maria

   Slet
 4. Hvor er de skønne - jeg kan specielt godt lide den første

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Det samme her :-) Kh Maria

   Slet
 5. Er du VIMMER hvor er den smuk!

  SvarSlet
 6. Sikke nogle skønne kjoler. Jeg synes de er fede på deres helt egne måder - begge to :-9
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line... de er i hvert fald forskellige :-)

   Slet
 7. Åhh altså for en kjole! Du er for god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiihhh altså Bodil. Tak :-)

   Slet
 8. Hej. Hold fast hvor er de fine, er især vild med den første. Har fluks meldt mig som læser for her er der da virkelig en masse god inspiration at hente:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Dejligt du har lyst til at følge med på min blog :-)

   Slet
 9. Hvor er de bare flotte...jeg ELSKER den røde...åh, hvor gad jeg godt at min lille trut, ejede sådan en... ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Du må i gang - det er ikke noget besværligt mønster overhovedet :-)

   Slet
 10. Fantastiske kjoler! Hvilket mønster har du brukt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Mønstret er mit eget, men du kan relativt nemt kombinere et enkelt bærestykke fra en anden kjole med et skørt med masser af vidde.. Så får du en kjole, der ligner :-) Kh Maria

   Slet
 11. Sikke nogle skønne kjoler! Og hvor er du heldig at din pige gider kjoler - her hjemme står den kun på stramme jeans.Tak for en fantastisk blog // Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind, tusind tak for de søde ord! Jeg skal dig lige sige, at stramme, helst sorte, bukser også er et større hit herhjemme end de kjoler, jeg syr ;-) KH Maria

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...