mandag den 1. april 2013

Efter sådan en uge...

... er hele familien helt fyldt op med god energi. Frisk luft, sne og blå himmel syv dage i streg. Så kan vi vist ikke forlange mere :-)

At stå på ski er faktisk først noget, jeg har lært som voksen. Men for hvert år vi er afsted elsker jeg det mere og mere. At være aktiv og udfordre sig selv fysisk kombineret med smuk natur, frisk luft og hygge med familie og venner er helt fantastisk. Og selvom jeg jo elsker at blogge og følge med hos jer andre, er det ret afslappende med en uge næsten uden net. Det giver så meget ro i hovedet ikke at kunne tjekke mails, blogs, Facebook etc. hele tiden - og ja, man burde altså hive stikket ud lidt oftere til fordel for ren og skær nærvær..

Håber også I har haft en god påske :-)

Udsigt fra hytten. Mellem de to træer, som slår lange skygger, kan man skimte en elg, der sammen
med sine to venner pludselig stak hovedet op af grøften for at fortsætte henover pisten.
Super seje Liva fik efter skiskole virkelig boostet sin selvtillid, og hun rykkede helt vildt,
så det varer vist ikke mange år, før jeg ikke længere kan følge med i hendes i tempo!

Far og datter på tur.


En påskehare kom forbi og havde gemt chokolader rundt omkring i sneen.

Mors dreng. Willi og jeg fik tilbragt masser af timer sammen med tid til kys og kram i lange baner,
mens Jens og Liva drønede rundt på pisterne.  

Et bygge-sne-hule-projekt.

8 kommentarer:

 1. Velkommen hjem! Godt at have dig tilbage i Blogland :-)

  SvarSlet
 2. Elsker at stå på ski - men i år har jeg måttet nøjes med Danmark (nåede lige ud i Grib Skov i starten af påskeferien).
  Hvor var I henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt I i det mindste har en skov i nærheden, hvor man kan stå lidt på ski :-) Vi bor på Frederiksberg - der er det lidt småt med skimuligheder. Vi var derfor i Kläppen, lidt uden for Sälen i Sverige. Virkelig fint område for familier. Og så var vejret helt perfekt næsten som sydpå!

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige billeder - kan helt fornemme den skønne klare luft og suset på bakken :-) Det er SÅ hyggeligt at være på skiferie. Det skal vi også prøve med børnene snart. Total hygge og samvær.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig total hyggeligt! Og endnu mere nu, hvor begge børn faktisk kan komme ud og stå, omend det er begrænset hvad Willis små ben kan holde til. Kh M

   Slet
 4. Hvor ser det altså bare lækkert ud med blå himmel und alles. Manden min er også helt tosset med det der ski, så det står højt på hans rejse-ønskeliste, men økonomien har bare ikke været til det endnu... Jeg har stadig til gode at lære det, men måske der er håb endnu ;) Det ser i hvert fald skønt ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det VAR megalækkert. Og jeg savner det allerede. Håber også du får kastet dig over skiene engang, for det er virkelig en fed måde at holde familieferie på. Kh Maria

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...