mandag den 29. april 2013

Svenskerbuks og en anbefaling

Klassiske bløde bukser med "piping-lommer" har jeg syet en del af, men denne gang har jeg lavet modellen smallere - og det fungerer faktisk også fint. Lommerne gør som altid lige præcis forskellen, om end farvesammensætningen minder mig om svensk sportstøj fra 80'erne. Lommerne er nemme at sy, så hvis du har lyst, kan du måske få gavn af min diy, som findes her.







Og så lige en opfordring og anbefaling til jer, der har børn fra 14 år og op eller måske underviser børn og unge i den alder. I den sidste tid har jeg hjulpet Teatret st. tv i forbindelse med ungdomsforestillingen Ung blond pige - en både provokerende og nærværende forestilling om ekstremisme, fællesskab, ensomhed og kærlighed, der gør ondt. Jeg så selv forestillingen til premieren i torsdags og synes, den er ret fantastisk. Desuden er jeg er sikker på, at den går lige ind hos de "gamle" børn og de unge unge med super relevante problemstillinger,  en lige-på-og-hårdt spillestil og virkelig lækker musik.

Men men men, Ung blond pige spiller kun frem til den 8. maj på Bådteatret i København, så det er ved at være tiden, hvis I vil se den. Og det synes jeg, I vil :-)


5 kommentarer:

  1. Uhh de er altså også lækre, de bukser!!!

    SvarSlet
  2. Hvor er de bare fine de bukser! :)
    Kh Sabrina

    SvarSlet
  3. Jeg elsker at bukserne er så enkle, selvom der er lommer - må helt sikkert prøves.

    Hisner
    Christina

    SvarSlet
  4. Jeg er total svensker-elsker, så jeg er pjattet med den farvesammensætning. Fine fine lommer.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  5. Tusind tak skal I ha' :-) KH Maria

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...