onsdag den 24. juli 2013

Skynd dig at være med i min giveaway, hvis du vil - og lidt feriebilleder

Vi er hjemme igen efter en lang og dejlig tur i Spanien. Jeg undlader at komme med en laaaang og kedsommelig beretning, så ganske kort fortalt gik turen til Barcelona, Costa Dourada, Valencia, Benicassim og til sidst Girona. Næsten 3 uger i streg er det længste vi har rejst i en sommerferie, og selvom ungerne glædede sig sindsygt meget til at komme hjem, da tiden nærmede sig, har det været så godt. 

Da den føste uge havde lagt en dæmper på bade- og solbehovet var der stadig masser af tid til at komme rundt og se en del i Spanien. Især området omkring Valencia gav os en masse spændende oplevelser, så jeg håber, at rejsen går der til igen engang. 

Vi havde kun planlagt den første uge samt de sidste to overnatninger hjemmefra - resten tog vi henad vejen. Sådan kan jeg allerbedst li' at rejse - og heldigvis har Jens det lige sådan.

Håber også, at I har haft en skøn ferie.

P.S. Hvis du vil være med i min giveaway, kan du kigge mere her.

Güell parken, Barcelona
Tarragona 
Playa Miami, nær Cambrils 
Sejltur ud fra Cambrils
Formiddagskaffe og -cola i Valencia
Valencia

Sejltur på søen, Albufera lidt syd for Valencia

Vilafamés

Vilafamés
Peniscola
Sindsygt langt ned, Peniscola

Girona

Vandkamp i en park i Girona

12 kommentarer:

 1. Åhhhhh dejlige billeder!
  Her har vi stadig feriens 'rejse' til gode, og har længe glædet os til at vi tager til Svinkløv i en uge fra på lørdag.
  Men nu har jeg på fornemmelsen at vores ferie bliver knap så solbeskinnet og turkis som jeres ;-D!!!!

  Måske vi skulle rejse 'ud' næste år :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu også dejligt med sommerferie i dk! Håber I får ligeså meget blå himmel i svinkløv :-)

   Slet
 2. Hvor er det nogle dejlige stemningsfuldte billeder. Man kan helt mærke brisen fra det blå hav, høre børnenes hvin og fornemme byvarmen. Vi nyder ferien i DK i sommerhus og komme mere på plads i huset.
  Ha en dejlig dag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var simpelthen også så dejligt - savner det allerede :-) Men sommerhus i dk lyder nu også rigtig rart - især med det flotte vejr det har været. God arbejdslyst med huset :-)

   Slet
 3. Sikke dejlige ferie billeder. Vi har talt om Barcelona til næste sommer, som en kombination af bade- og storby ferie. Det må kunne lade sig gøre...

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Barcelona i kombination med badeferie er meget oplagt - der er mange fine steder ved costa brava-kysten - så det synes jeg bestemt I skal prøve :-)

  SvarSlet
 5. Det ser fantastisk ud. Det kunne være sjovt at høre mere om at rejse uden at have planlagt overnatninger osv først. Jeg er nemlig en bigtime planlægger, men kunne godt tænke mig at give lidt slip på kontrollen og bare rejse lidt mere spontant. Gode råd modtages gerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Signe

   Tak - det var også en rigtig dejlig tur :-)

   Jeg ved ikke, om der er så meget at sige om at rejse spontant udover, at det selvfølgelig handler en del om indstilling og forventninger til rejsen. Jeg tror, vi er sådan lidt bange for at planlægge det "forkerte" hjemmefra og derfor vælger at gøre det løbende på rejsen, så vi kan lave det, vi har allermest lyst til, når vi står i det. Men det betyder naturligvis at man skal være indstillet på, at der nogen gange kan være udsolgt, optaget etc. etc. Jeg tror, det er godt at tænke "hvad er det værste, der kan ske?" - og det er sjældent særlig slemt, for der er jo altid et andet hotel eller en anden seværdighed etc., man kan besøge. Og så oplever man noget andet i stedet!

   I forhold til det praktiske er det en god ide at ha’ en Lonely Planet eller en anden god rejsebog og en computer (Ipad eller telefon) med, så man kan gå på nettet, når der er wifi-adgang – på den måde er det let at booke og undersøge muligheder undervejs.

   Tror ikke nødvendigvis det er bedre at rejse spontant frem for ”planlagt”, men det passer nu engang bedst til os ☺ Og det føles meget ferieagtigt at lade koordinator- og planlæggertrangen stå lidt i baggrunden, når det er ferietid.

   Håber du kan bruge mit svar - og at I også kan rejse lidt mere spontant næste gang.

   Kh Maria

   Slet
  2. Tak for dit lange svar :) Det kan helt sikkert bruges. Og især det omkring: hvad er det værste der kan ske. Den sætning kunne jeg vist godt bruge lidt mere til hverdag ;)

   Slet
  3. Velbekomme. Fedt hvis det kan bruges. "Hvad er det værste, der kan ske?" bruger jeg også i min hverdag, når jeg står over for nye udfordringer og har svært at sparke mig selv af sted. Fx når der skal opsøges nye kunder - det er ikke altid det fedeste, men det værste der kan ske, er jo at de siger nej :-)

   Slet
 6. Åhh hvor ser det bare ud som en skøn ferie! Fandt du egentlig glimmerskoene?
  Kram Bodil

  SvarSlet
 7. Åhh hvor ser det bare ud som en skøn ferie! Fandt du egentlig glimmerskoene?
  Kram Bodil

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...