fredag den 4. oktober 2013

Fredagsfix igen - sweat

Der er ingen tvivl om, at et fredagsfix hos Line er noget af det bedste at starte weekenden med! I hvert fald hvis man er mig :-)

Det blev til to Marapytta-klassikere; en sweat med flotte skuldre og en fin, fin vingevest (får I at se senere - den skal lige fotograferes). Og så fik jeg også styr på kanterne på den cardigan, jeg lavede mønster til hos Nanna - nu mangler jeg bare at sy den op i det flotte stof, jeg endelig har fået fingre i!


11 kommentarer:

 1. Den er da bare lækker med det skønne stof på skulderne. Flot!

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin! Ordet ser ud som om, det er noget rigtigt tykt, lækkert isoli (?). Jeg drømmer også om en tur fordi Line, for mest af alt at sy en quiltet jakke til mig selv. Men ak, når man er på SU er det en luksus jeg ikke kan unde mig selv. Men den dag jeg er færdig med livet som studerende, så skal jeg forbi Line :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stine. Du må forbi Line, når du er færdig på su! Det er bedre end alle mulige former for velvære- og skønhedsbehandlinger, hvis du spørger mig :-) Du har helt ret - isolien er meget kraftig, så blusen kan faktisk snildt bruges som en slags overtrækstrøje pga. kvaliteten.. kh M

   Slet
 3. Sådan en kunne jeg godt bruge i voksenstørrelse ;o). Hvor er den flot! Jeg vil altså også ha' et fredagsfix en dag. Glæder mig til at se næste projekt. God weekend. Kh. Pia

  SvarSlet
 4. sikke en god start på weekenden! flot trøje du har lavet. jeg glæder mig til at se den cardigan, som du har lavet mønster til.
  kh viola

  SvarSlet
 5. Hvor er den flot.
  Og du har helt ret, alle weekenderne burde startes med fredagsfix hos Line! :D

  SvarSlet
 6. Helt enig, fredagsfix er den bedste start på weekenden! :-) Hyggeligt at se dig i går og hvor blev den trøje bare skide flot til Liva! Glæder mig til at se vesten!

  SvarSlet
 7. Så flot, er vild med stoffet på skuldrene :) Har netop færdiggjort en til Karla - syntes det er så fedt at skulderen giver dem hvert sit udtryk.

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres kommentarer :-) I har det vist lissom mig... Kh M

  SvarSlet
 9. Åhhhr ja hvor er i søde. Dejligt at læse at I kan li´ at komme i min kælder. Atid hyggeligt at få besøg af dig Maria!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan så godt li' det :-) Og tak.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...