søndag den 24. november 2013

Vi julepynter..

Ganske stille er ungerne og jeg begyndt at julepynte herhjemme. Både engle og ophæng er hjemmelavet, og de fleste af materialerne er fra Søstrene Grene.

Til englene har jeg brugt træfigurer, maling, fint papir (eller evt. pergamentpapir, plexiglas eller?) til vingerne, sølv-ståltråd til glorien og lim. Ophænget består af kugler lavet af fint papir, som har fået glimmer- og maskingtape på bagsiden. Korkstjernerne er købt som magneter, men jeg har fjernet selve magneten og i stedet puttet en snor igennem.









12 kommentarer:

 1. Nu er det heller ikke én dag for tidligt! Tiden iler, og hvis vi skal nå at nyde pynten, inden den skal pilles ned igen, så ...!

  God idé med både korkstjerner og engle. :-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Hyggeligt, og god ide med engelene :-) De er søde, personlige og enkle. Det kan jeg godt li'!

  SvarSlet
 3. Øv de engle ville jeg gerne have set i går. For der var jeg i grenes og så kroppene men lod dem hænge. . Det havde jeg ikke gjort hvis jeg havde set denne løsning.

  De er rigtig søde

  SvarSlet
  Svar
  1. arhhh ja, det var ærgerligt! Købte faktisk også kun en pose med 6 stk i - det var for lidt :-)

   Slet
 4. Hvor er de engle bare dejlige!! Det er så skønt med juleriet, her begynder vi først den 1. december, men så tager det også fart.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Vi tager også først julekasserne frem i næste weekend - men det er nu meget hyggeligt at lave lidt allerede nu...

   Slet
 5. Hvor er det fint Maria, jeg er også kun startet i det små - vi plejer at have det klar til første søndag i advent, men det er jo også snart... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita. Og ja - så blev det faktisk 1. søndag i advent inden jeg fik sat mig ved computeren for at svare! Tiden løber..:-)

   Slet
 6. Så hyggeligt! Søde Maria, nu har jeg fået tænkt over byttehandlen og ønsker mig et iphonesleeve i liberty, hvis det er ok? Gerne med en ring, så jeg kan bære den i en "nøglesnor" rundt om halsen. Stor kram Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad du ønsker, skal du få søde Bodil :-) Kram

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...