søndag den 26. januar 2014

Blød og blomstret kjole

Jeg har taget udfordringen op og meldt mig under fanerne i forbindelse med Christinas opfordring til at få gang i nye mønstre! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ofte benytter mig af de samme grundmønstre, som jeg varierer og free-styler over igen og igen. Men nu må jeg i gang med at tegne af og begive mig ud på nyt terræn.

Er startet vældig blødt ud med et simpelt mønster.  Til gengæld har jeg (næsten!) fulgt det slavisk fra ende til anden. I virkeligheden er det bare en variation over kjoler, som jeg før har syet. Fx her. Denne model har dog en art tank top som overdel, hvilket er grunden til, at jeg valgte at afprøve mønsteret (for jeg har ikke noget godt mønster på sådan én..)

Mønsteret er fra Burdabladet 8/2012 og er nemt at gå til. Det egner sig godt til bløde stoffer - fx en viscosejersey, som jeg har brugt. De smukke blomster er igen købt hos Rikke/Stofdepotet :-) Jeg har brugt skråbånd af kjolestoffet til både ærmegab og halsudskæring (og ikke belægning, som opskriften foreslår), som jeg har syet på og derefter vendt ind mod vrangen, så åbningerne bliver mere "faste" og også er pæne, hvis de skulle risikere at "vippe ud"...
Mønsteret syet op i stof, der ikke liiiiige er min stil :-) 


5 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin, Maria! Og lige dig!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Tak Hanne. Det skulle vel ikke være dig, svigermor? ;-)

   Slet
 3. Så fik jeg set din kjole i det fine stof, Hvor er den flot, kan godt lide "det lille vandfald".

  Kh. Linette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...