tirsdag den 14. januar 2014

En slags sweatpants

Nye bukser til frøkenen. Igen. Men hun elsker bløde bukser for tiden, og alle de haremsbukser (hængerøvsbukser, som de hedder her) jeg har syet, bliver flittigt brugt. Til gengæld ligger samtlige nederdele trygt og godt inde i skabet!

Disse nye bukser en en improvisation over et af Lines supergode mønstre. Mønsteret, jeg har brugt, er kun en str. 110, men tænkt til fast stof. Derfor dur det til Livas str. 134, når bukserne vel at mærke får ekstra længde på og syes i strækstof.

Der er rib i linning og ved fødderne. Snoren, der trækkes ud gennem knaphuller i linningen, har jeg pimpet med læderrester.

Stoffet er fra Stofdepotet.


Billederne af Liva tog jeg her til aften. Blitz og sort/hvid kompenserer for mørket. Til gengæld viser de en glad Liva. Hun er et udpræget aftenmenneske, og vi hygger virkelig meget, når lillebror sover, og der er ro til at læse lektier og snakke lidt om dagen og det, der kører rundt inde i det snart 8-årige hoved. De sidste par dage har vi ligget og læst lektier på vores soveværelse (som jeg lige har malet og givet en make-over - det skal I se en dag). Det er helt perfekt sted til formålet - og hun brokker sig ikke engang over at skulle læse ;-)

Det halve hjerte, Liva har om halsen, er en venindehalskæde, som hun købte i søstrene grene tidligere i dag. Før jul vandt jeg nemlig et gavekort, da jeg deltog i søstrenes julepyntskonkurrence på facebook - og Liva har set frem til den bebudede shoppedag i flere uger 😃 Veninden, som Liva deler hjerte med, bor ovenpå. At have venner og veninder så tæt på, er blot en af de gode ting ved at bo i lejlighed!

20 kommentarer:

 1. Nogle virkeligt lækre bukser...sidder og får lyst til at lave dem i voksen størrelse til mig selv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Sådan har jeg det også :-) Også fordi mine yndlings (dog i silke), som ligner lidt netop er revnet!

   Slet
 2. Super lækre bukser du der har syet og smart detalje med læder-pimp på snoren.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Super fede bukser, lækker detalje med læderdutter på snøren!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg er blevet ret glad for læderdetaljer, men de holder bare ikke så godt i vask.. Men heldigvis kan man jo bare tage snoren her ud..

   Slet
 4. Lækre bukser - dem ville min ellers udprægede kjolepige elske:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. De er heller ikke sådan vildt "buksede" ;-) Tror også det var sådan en slags, der fik Liva omvendt fra at være kjolepige til nu 100 % at være buksepige.

   Slet
 5. Hvor er de da også skønne... Kan godt forstå hun er glad. :o) (Det ville jeg også være)

  SvarSlet
 6. Nydelige - altid godt med kontraster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, jeg kan nu også meget godt li', når der bare er lidt, der stikker ud..

   Slet
 7. Hvor er de skønne Maria. Det kan du bare det der sy-gylle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. He - tak ;-) "gylle" har jeg vist ikke sagt siden gym! Det var mere noget vi gjorde på Fyn. Tror de ville kigge her i det fine frederiksbergske, hvis jeg udbrød "gylle" igen :-)

   Slet
 8. Ej hvor er de bukser skønne! Og ja, man kan se at det er en glad pige der har fået nye bukser :-) Skønt at I kan nyde tiden sammen alene 2.
  Virkelig fed detalje med læder på stropperne. Jeg vil også til at bruge læder noget mere, det ser jo skønt ud med bare et lille bitte stykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Ja, det ind imellem skønt at have ungerne "en ad gangen" - det er så roligt og nærværende. Sådan er det ikke altid når der er to. Det sætter lissom bare tempoet tifold i vejret!

   Slet
 9. Flotte bukser. Det lyder meget hyggeligt med den slags lektielæsning også i et "nyt" soveværelse. Det glæder jeg mig til at se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Jeg må se at få soveværelset gjort helt færdigt, så jeg kan vise et par glimt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...