mandag den 6. januar 2014

Stribet Tee

Godt nytår til alle I søde mennesker. Ville faktisk gerne skrive noget om året der gik og det, der kommer, men har ikke kunnet samle tankerne endnu - det sker jo sjældent at der kommer andet end sy-snak ud på bloggen - så det må vente. 

I stedet kan jeg fortælle, at jeg har fået ny telefon :-) En lækker, smuk og DYR, synes jeg nok, én! Og da den tager væsentligt bedre billeder end den gamle, tror jeg, at jeg ind i mellem vil lave blogindlæg fra den.. Måske.. Nu må vi se, for jeg holder faktisk også ret meget af at nørkle med billederne på Mac'en og teksten er lissom nemmere at overskue på en større skærm. 

Men det, det egentlig skulle handle om, er, at jeg har syet for første gang i år. En hurtig t-shirt med raglan-ærmer. Stoffet er en art vinterjersey i mørkeblå med grå striber købt hos stofdepotet. Ribkanten (som telefonens ordbog omdøber til tobaknydelsesform?!!!) er karrygul. Til pynt har jeg tilføjet en brystlomme og en lille lædertrekant for neden.. 

Og her i de rigtige farver - uden billedbehandling.. Blev bare lige nødt til at lege med de nye muligheder :-)

4 kommentarer:

  1. Det ser fedt ud, at lommen ikke går i et med de vandrette linjer. Stoffet kunne være perfekt i en dejlige oversized trøje, tror jeg. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Og ja, tror også det ville fedt som en oversize bluse, havde desværre bare kun lige akkurat nok stof til sådan en sag her..

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...