tirsdag den 4. marts 2014

Baggy pants og sweat til Willi


Bløde bukser er normalt ikke et hit hos Willi, som helst kun går i cowboybukser og stribede t-shirts. Troede ellers at drenge var fuldstændig lige glade med sådan noget - især når de kun lige er 4 år??!!

Alligevel lykkedes det mig at få ham til at synes, at hans nye baggy pants er ok. Men det er selvfølgelig ikke det samme, som at de nogensinde kommer på igen :-)

Mønsteret på bukserne er mit eget, sweat-mønsteret er Lines. Et par numre for stort til Willi - i hvert fald i bredden, for min lille dreng er utrolig langlemmet og temmelig smal! Men pyt, han vokser jo som ukrudt, og snart passer blusen ham sikkert fint!

Stoffet er fra stofdepotet.dkWilli ser film og flyver med... 

8 kommentarer:

 1. sikke et smart sæt!! Hmm jeg ved ikke hvad der er med de drenge, men Min Louis på 4 år, er altså også noget bestemt mht tøj ifht. hvad pigerne var/er. Men da yndlingsbukserne tit er til vask, så må han jo tage noget andet på :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Viola. Hvor er det skørt, at Louis også er sådan :-) men ja, man må jo bare sørge for at lægge yndlingstøjet til vask, så de kan komme i noget andet også! kh Maria

   Slet
 2. Det ser rigtig godt ud. Fed grøn detalje på bukserne.
  K.h.
  Christina
  P.s. Emil har aldrig brudt sig om bløde bukser, så sådan noget kender vi også til:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - så er Willi ikke den eneste ;-)

   Slet
 3. Hvor er du altså go' Maria. Det ser lækkert og blødt ud, og bukserne er så fede - men nej, det er ikke til at vide hvad der hitter hos de små bestemte drenge/piger...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og nej, det er overhovedet ikke til at vide, hvad der hitter ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...