mandag den 31. marts 2014

Silkebukser

Jeg har undet mig selv lidt luksus og købt silke hos Stofdepotet.dk. Lidt af det er nu blevet til de dejligste, lækre, bløde og behagelige bukser - helt perfekte til sommer og forår!

Mønsteret har jeg fra Line. Hun holder, som de fleste af jer nok ved, både workshops og fredagsfix - og så har hun en syskole. Jeg har kun prøvet fredagsfixene, men de er altså også helt fantastisk hyggelige og lærerige på én gang. Og så må man tegne Lines egne mønstre af. Det er virkelig bonus, for jeg har endnu ikke prøvet et mønster, der ikke sidder lige i skabet. Så! Hermed en opfordring til at  lægge vejen forbi Lines sykælder på vesterbro!

Franske sømme hele vejen. Det gør lige præcis, at bukserne bliver ret perfekte :-) 21 kommentarer:

 1. Mega fede Maria og de sidder super godt på dig. Jeg glæder mig også til at jeg igen kan bruge de sommerbukser jeg syede sidste forår, det mønster blir jeg aldrig træt af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Libbie. Det er så fedt, når man finder et mønster, der passer perfekt!!

   Slet
 2. De er da bare så super fine! Jeg har også nogle par i det mønster - og de er helt skønne. Jeg har også kigget lidt det stof fra Stofdepotet. Hvoran er det at sy i? Er det meget "levende"?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Stoffet er ikke svært at sy i, kun en lille smule levende, når det skal klippes. Men slet ikke umuligt.

   Slet
 3. Hvor er de fine - de klæder dig rigtig godt. Jeg har lige bestilt et ordentligt læs fra Stofdepotet idag, men nu fortryder jeg lidt, at jeg ikke også bestilte dette lækre silke..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Så må du bestille silke næste gang - har også købt det med svaler på. Det er fantastisk fint!!

   Slet
 4. Hvor er de super seje - og de sidder fantastisk flot på dig! :-) Har besluttet at jeg må prøve et af Lines kurser eller fredagsfix i år
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Synes helt sikkert du skal ta' en tur forbi Line en dag. Det er virkelig fedt, og man får en masse nye tricks med hjem.

   Slet
 5. De er altså super flotte, og sidder vildt godt på dig.

  SvarSlet
 6. Lækre bukser....og sidder da og bliver ret misundelig, for silke er noget af det bedste jeg ved. Det kunne da være man skulle kaste sig ud at sy nogle bukser eller en kjole :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, silke er viiiiiiirkelig lækkert. Tror jeg kommer til at bo i de bukser, når vejret bliver lidt lunere!

   Slet
 7. Ej hvor er de lækre og de sidder bare så fint på dig. Skønt med et mønster der bare passer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Linette. Og ja, det er så skønt, når mønsteret bare passer!

   Slet
 8. Hvor er de lækre :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 9. Super lækre bukser! De ser ud til at sidde perfekt. Det kunne da være man skulle prøve sådan et fredagsfix engang, jeg drømmer nemlig om at sy tøj til mig selv som jeg gider at bruge ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja, det er lige det med at sy tøj, man selv gider at bruge. Men med Lines mønstre og hjælpende hånd går det ret meget lettere!

   Slet
 10. wow hvor er de bare fede... Hører så meget godt om de sykurser, måske man skulle ønske sig sådan et kursus i fødselsdagsgave

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...