onsdag den 30. april 2014

Shorts

Stakkels symaskine bliver næsten ikke rørt disse dage! En skiferie i påsken og nyt arbejde (ja, livet som selvstændig lakker mod enden for denne gang) har taget min tid! Håber at både tid og overskud snart vender tilbage.

To par shorts  er dog kørt igennem maskinen. Livas er de mest vellykkede - mine kunne godt have været lidt bredere, og så driller den her silke (som ellers er super lækker) mig lidt. Er bedre venner med den anden slags, som jeg har syet bukser i.. 

Håber I har det godt derude :-) Har slet ikke fået fulgt med i blogland på det sidste.. Det bliver der lavet om på!20 kommentarer:

 1. Tiden går alt for stærkt og det er svært at følge med.... Kender det alt for godt. De ser vildt lækre ud de shorts, måske merle skulle have et par her til sommer : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ind i mellem er det godt nok svært at følge med! Tak :-) Det er i hvert fald vældig overkommeligt at sy shorts.

   Slet
 2. Uh, det må være lidt vemodigt. Jeg håber, du har fået et arbejde, du bliver glad for. Rigtig fine shorts til Jer begge - elsker dine stofvalg.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er både lidt vemodigt ikke at have så meget tid til at sy - og ikke rigtig at være selvstændig længere. Men på samme tid også rigtig rart med nyt job. Og tak :-)

   Slet
 3. Flotte shorts - stoffet falder virkelig pænt..

  SvarSlet
 4. Oh, I love it! And I'm looking for a similar pattern for my 10-year-old daughter, can I ask where you found it? Or did you draw it yourself? (sorry, my Danish is not good :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks. Maybe I should write in english also ;-) I got the pattern from another blogger. It's from Citronille (called Helene I think) - pants actually.. But the shape is really nice I think. You can see the pattern here: http://retro-couture.blogspot.dk/2012/04/cigaretbukser.html

   Slet
 5. Super skønne shorts.

  SvarSlet
 6. Hvor er de skønne, begge par. Det er efterhånden flere år siden jeg har haft shorts på (går altid i kjoler og nederdele om sommeren) Men mon ikke jeg kunne "lokkes" i sådan nogen skønne nogen af slagsen. Jeg må hvis på shortsstof indkøb :)

  Kh.
  Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er super flot med kjoler og nederdele - men også ret praktiske med shorts, så det bliver jeg ofte forfalden til. Du må også prøve ;-)

   Slet
 7. Jeg synes ellers de ser pænt lækre ud på dine stænger på det nederste billede

  SvarSlet
 8. Meget lækkert stof til dine egne shorts! Vild med det grafiske i det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også at stoffet er vildt flot :-)

   Slet
 9. Hvor er de flotte begge to. Fint med sløjfen på Livas, og goe' stænger du har - tror ikke jeg ville kunne slippe af sted med det ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...