søndag den 11. maj 2014

Sweats for mamma

Har længe sukket efter et godt mønster på en sweatshirt til mig selv. Og da jeg desværre ikke har tid til at blive fredagsfixet hos Line (som har begået et - ser det ud til - rigtig godt mønster), måtte jeg finde et andet. Heldigvis viste Trine for lidt tid siden et frem her, og nu har jeg også afprøvet det.  Mønsteret er rigtig godt og med en fin pasform. Jeg foretrækker dog at tage lidt af længden (som på den blomsterede sag), ligesom jeg også synes, at man med fordel kan forkorte halskanten en lille smule. I hvert fald, hvis man bruger rib, som jeg har gjort på begge bluser.

Den smukke blomstrede jersey er fra Stofdepotet, og jeg har før brugt det her. Den pudderfarvede skønhed er fra Stof 2000. Virkelig lækker, men måske lige lovlig levende og gennemsigtig til dette formål. Mønsteret, som hedder "The Lane Raglan", har jeg købt her.

P.S. Jeg KOGER!!! Er ved at gå F##### amok over blogger, som overhovedet ikke er samarbejdsvillig. Forsøger mig med at indsætte nu header, men fatter ikke, hvad der sker - kan slet ikke få bredderne til at passe. Jeg synes, jeg har prøvet alt - og det er som om, at systemet bare reagerer vilkårligt på det, jeg gør. Får aldrig nyt design, for bliver alt for hidsig, når jeg prøver ;-)

19 kommentarer:

 1. Jeg er fuldstændig VILD med den blomstrede!!! Wauw!!

  Jeg er også mega træt af Blogger, jeg har fået hjælp til at ændre opsætningen og til header - og nu har Blogger så slettet en masse af mine billeder - det er sådan noget der gør at jeg nok skifter til en anden udbyder. Fuck det er pisse anstrengende, at det skal drille sådan indimellem!

  SvarSlet
 2. Det mønster ser ud til at være rigtig godt - Og så er jeg helt VILD med den blomstrede, den er SKØN!

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle flotte bluser du har lavet - de sidder da helt perfekt! ;o). Øv, med blogger - jeg har længe overvejer at give min blog en update, men nu tør jeg da ikke gå igang...

  SvarSlet
 4. Super fine bluser :-) Jeg har lige hjulpet en veninde i gang med en blog, og vi havde det samme problem... kan dog ikke lige huske løsningen... men jeg mener det er noget med at man sætte billedet til en del større end programmet skriver... måske det var noget med 940... hmm - øv for en dårlig hukommelse :-(

  SvarSlet
 5. de er bare så lækre og de klæder dig SÅ godt!

  SvarSlet
 6. Hvor er begge bluser fine - jeg elsker den pudderfarvede. Jeg har lige købt Onions raglanmønster - men nu vil jeg da skrive mig dette bag øret, hvis det ikke fungerer..

  SvarSlet
 7. Den blomstrede er virkelig skøn! Så lækkert stof...

  SvarSlet
 8. MEGA fed, jeg er vild med blomsterne!

  SvarSlet
 9. De er skønne begge to - jeg er også vild med sweatshirts og er ved at sy nogle netop nu. Halskanten er klart det sværeste at få pænt - og det er jo lykkedes godt på dine.

  SvarSlet
 10. Fedt mønster. Er vild med begge dine modeller. Måske kan skulle forsøge sig til noget til eget brug. Syr altid til ungerne. Øv bøv med bloggen, kender det alt for godt. Jeg får rodet med et eller andet og så ved jeg ikke hvordan jeg ændre det tilbage :-P

  SvarSlet
 11. Flotte bluser - nu må jeg også prøve det mønster :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 12. Tak for jeres kommentarer - allersødeste piger!

  SvarSlet
 13. Nøj den med blomster er jeg nødt til at gøre efter!

  SvarSlet
 14. wow hvor er de bare flotte!!!!

  SvarSlet
 15. Wauu... hvor er de flotte! Er især vild med den blomstrede. Jeg har selv længe gået med planer om at sy en sweatshirt, stoffet har været købt længe (også med blomster), men mangler det perfekte mønster... det her kunne godt ligne det, det må prøves ;)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg synes mønsteret er rigtig fint! Det største arbejde er at klippe det til og samle det (det er jo købt på nettet og kan printes ud på a4 ark med det samme..) kh Maria

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...