onsdag den 28. marts 2012

Livas jakke - endelig!!

Før søren da, hvor har denne jakke været længe undervejs. Har bare ikke rigtig kunnet finde ud af at blive færdig med den.. Nå, men endelig er den nu klar til brug - efter massivt pres fra Liva. Håber den falder i frøkenens smag!

Jakken er syet i brunt lærred foret med isoli, som gør jakken meget blød, men ikke så nem at sy, da isolien opfører sig anderledes end lærredsstoffet. Men det gik.

Jeg har taget udgangspunkt i et jakkemønster fra Ottobre 6/2011. Der er forlænget og improviseret lidt, men ellers er der ikke foretaget de store ændringer i mønstret.
Jeg har puttet lidt elastik gennem en løbegang  i jakkens talje. Synes det gør jakken lidt mindre tung i det, men måske der skal justeres lidt, når Liva får jakken på..

7 kommentarer:

 1. Hold fast hvor er den lækker. Jeg glæder mig til at se Liva i den. Hmm kender det med at blive presset til at blive færdig ;-)
  Kh viola

  SvarSlet
 2. Det er den lækreste jakke jeg længe har set! Den er fed med fed på.

  SvarSlet
 3. Hold nu op hvor er den fin. Sejt at du kan sy sådan en jakke. Jeg ville også gerne sy forårsjakker til mine piger, men tør ikke springe ud i det.

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare blevet god, Maria!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Det er virkelig rart, at I synes om jakken, for selv om jeg ikke som sådan synes, det er svært at lave jakker, så tager det dog alligevel lidt tid..

  SvarSlet
 6. Flot jakke - og fedt, du har brugt stoffer ungerne kan ånde i. Mange af de forårsjakker jeg har set, har syntetisk for, så man ikke kan ånde i dem...må se om jeg kan finde et drengemønster...

  SvarSlet
 7. Tak. Og ja, det har du faktisk ret i - altså det med jakkerne fra butikkerne. Jeg syr kun tøj, som jeg ved, at ungerne har det behageligt i. Ellers er det spildt arbejde :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...