tirsdag den 17. april 2012

Give Away hos LaRaLiL - og et spørgsmål om billeder på Blogger??

Anna har igen en skøn, skøn Give Away. Tjek den ud her.


Og så har jeg et spørgsmål, som nogen måske kan svare på. Da jeg ville lægge LaRaLiLs Give Away ind som gadget-billede i sidebaren, kunne jeg ikke få lov, fordi jeg har brugt min "kvote af billeder til overførsel".

Er der nogen, der har prøvet dette?

Der stod så endvidere noget med Picassa, og at man kunne gøre noget med programmet og så igen få lov til at overføre billeder?? Men jeg sidder ved en Mac og bruger kun IPhoto og Photoshop til billeder, hvilket fungerer fint, så havde egentlig ikke planer om også at anvende Picassa...

Men det er måske nødvendigt?

Håber én derude kender svaret :-)

5 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke så meget. Andet end at man skal betale for at lægge mange billeder ud på sin blog, kun et vist antal er for free. Jeg tror bare, at de skriver det med picasa, fordi det er googles program til redigering af billeder, og måske derfor det program de tæller op med...? Jeg ved det ikke, men jeg har læst mig frem til at man betaler et beløb en gang om året, og det er vist ikke mere end 50 kr. Så jeg betaler bare, og så kan man lægge masser af billeder på igen :-).

  SvarSlet
 2. Tak for dit svar, Didde-Louise. Det lyder overskueligt, så det må jeg må jeg kunne finde ud af!! Kh Maria

  SvarSlet
 3. Det er altså underligt, for din blog er jo ganske ny - jeg har endnu ikke modtaget den besked, og jeg har da lagt mange flere billeder ud?!?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna. Det er mærkeligt! Og noget, jeg undrede mig over, var faktisk også, at jeg godt kunne uploade billeder til indlæg - men ikke til sidebaren.. Jeg prøver igen i dag. Hvis nu det var en systemfejl eller noget..
   KH Maria

   Slet
 4. Eiiii for fa'en - nu kan jeg ikke engang uploade fotos til mine indlæg længere. Måske har jeg brugt så meget plads, fordi nogle af de første fotos jeg uploadede var meget store?? Nå, men nu har jeg i hvert fald købt mig noget mere plads, så håber jeg, det snart kommer til at virke igen!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...