torsdag den 19. april 2012

Workshop Cph. Nyt, kreativt projekt
Åhhhh hvor jeg glæder mig til den 5. maj! Den dag åbner Workshop Cph nemlig den nye butik på Islands Brygge. Og jeg skal være med :-)

Workshop Cph er et butiksfællesskab for kunstnere og designere (jeg vil tro, det minder en del om Designkartellet i sin konstruktion) og har eksisteret i syv år. De sidste par år har butikken ligget i Studiestræde midt i København, men da chancen bød sig, og der blev et butikslokale ledigt på Bryggen, var der enighed om, at man gerne ville rykke tilbage til det sted, hvor det hele startede.

Det er helt nyt for mig at skulle være en del af en butik - og det er en smule angstprovokerende at skulle sælge sine egne produkter!! Jeg kan rette til og justere i en uendelighed, for er mit tøj nu pænt nok til salg? Det håber jeg selvfølgelig, det er. Og jeg skal naturligvis også nok hurtigt få svar!

Med i Workshop er 12 dygtige og meget kreative mennesker, som laver fortrinsvis smykker, keramik, tøj og billedkunst. Der er utrolig mange flotte sager, og jeg er helt oppe at køre over, at der er så mange kreative og tjekkede mennesker samlet på et sted!

Disse uger går med at få butikken indrettet, lave PR og en masse andre praktiske ting. Men lige om lidt, skal det hele være være på plads, så vi er klar til åbningen den 5. maj.

Fik jeg sagt, at jeg GLÆDER mig?!

http://www.workshop-cph.dk/

4 kommentarer:

 1. Åh hvor spændende. Jeg kan godt forstå du glæder dig. Alt mulig held og lykke til jer :-)

  SvarSlet
 2. Hvor FEDT!!!!! Det glæder jeg mig til at følge med i!!!!!! Knæk og bræk! Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Og ja, bare rolig, du kan ikke undgå at blive opdateret. Knus og god weekend!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...