onsdag den 25. april 2012

Prikker og Liberty til de allermindste

Jens' ven har bestilt lidt tøj til sin "nye" niece, så nu har jeg syet to bukseting, som jeg håber falder i den lille piges forældres smag.

Det smarte med tøj til de helt små er, at der jo næsten ikke skal bruges noget stof! Derfor fik en meget lille rest Liberty lov at leve videre som bærestykke på buksedragten herunder. Og et meget kort stykke zig-zag bånd kunne bruges som tittekant bag på bukserne.

Og det føles godt for en sparsommelig stofelsker som mig, når der bliver ryddet lidt ud i resterne :-)8 kommentarer:

 1. Lækre ting du har fået lavet.

  SvarSlet
 2. Jeg et ganske enkelt vild med buksedragten... Jeg vil også have sådan en i præcis de stoffer og farver til min pige ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt. Og tak. Vil såmænd gerne sy en til dig - men er jo løbet tør for Libertystoffet ;-) Hvis du selv kaster dig over buksedragten er mønstret fra Burda og hedder 9712. KH Maria

   Slet
 3. Buksedragten er fuldstændig bedårede til en lille pige.bukserne er også rigtig fine, flot med forskellig slags stof. Det bliver forældrene helt sikkert glade for.
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg håber altså også, at især buksedragten falder i god jord.
   Det er sgu så sødt sådan noget babytøj, og når man syr det, kan man jo få helt lyst til selv at få endnu en lille én.. :-) Kh Maria

   Slet
 4. Hvor er det bare kært! Bliver jo helt skruk, når man ser tøj i så små størrelser! Hi hi:) Dine modeller er et rigtigt godt eksempel på, hvorfor det er en god ide at gemme selv små stofrester:)
  Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh ja, det er farligt med det babytøj. Og tak :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...