tirsdag den 24. april 2012

Simpelt, men smukt!

Nogen gange skal der bare ikke så meget til... Og derfor har jeg her ladet stoffet fra Michael Miller tale og syet en meget enkel nederdel. Kun "pyntet" med pink pipingbånd (farven snyder lidt på billedet).

Stoffet er helt utrolig smukt, synes jeg, og jeg kan næsten mærke både sol og sommerferie med blåt vand, når jeg ser på det!
10 kommentarer:

 1. Det er bare en super fin nederdel og ja den skriger af sommer og sol:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... Og ja, måske er det bare fordi man er ved at være SÅ klar til sol og sommer nu? KH maria

   Slet
 2. Du har fuldstændig ret - og det er vel det, der kendetegner "de seje" ting. Kunsten at begrænse sig...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret. Det er en kunst at begrænse sig. Og nogen gange så glemmer man at stoppe, mens resultatet er godt.. Kh Maria

   Slet
 3. Super flot Maria. Må man spørge hvordan bagsiden ser ud når du bruger pipping som afslutning. Giver nemlig en enkel flot detalje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Og ja, selvfølgelig. Jeg kan også prøve at tage et billede af det næste gang, jeg gør det.
   Men kort fortalt, så har jeg syet pipingbåndet på nederdelen,på samme måde, som man gør det, når man arbejder med to lag stof som ved fx sengetøj eller puder. Derefter har jeg zigzagget den nederste kant på nederdelen sammen med pipingbåndets kant, således at kanten er pæn. Til sidst har jeg "lagt nederdelen" op - altså bukket den zigzaggede kant om på vrangsiden, så selve pipingbåndet er nederst, fæstnet med en pæn stikning på nederdelen retside et par mm fra pipingbåndet.

   På denne måde får man naturligvis en zigzagget kant på nederdelens bagside, men hvis bare den er lavet pænt, synes jeg ikke, det gør noget. Eventuelt skal man lægge op med skråbånd, men så får man til gengæld en stikning længere oppe på nederdelen .. Måske findes der også andre løsninger?

   Hrmm det var rimelig svært at forklare uden billeder! Så bare spørg igen, hvis det var helt volapyk :-)

   Slet
 4. Det er bare noget skønt stof - lige til Middelhavsstemning og sommerferie!! Nederdelen er bare rigtig sød:-)
  Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og nemlig ja. Hold op hvor jeg glæder mig til sommer!!

   Slet
 5. Jeg er helt enig med dig - det stof er SÅ flot og fortjener at 'stå' for sig selv. Lækker detalje med det pink piping-bånd!
  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;-) Er også selv ret vild med piping båndet og tror, jeg vil bruge det på samme måde som her igen. Især fordi det fåes færdigt i Stof 2000 til 5 kr. meteren! Det bliver hverken nemmere eller billigere!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...