onsdag den 9. maj 2012

Brune Willibukser med kontraster

Jeg syr og jeg syr, og alligevel mangler min egen søn i den grad bukser!! Hrmmmm, Maria altså!
Nå, men nu har jeg fået produceret et par til ham i brun babyfløjl. Bukserne har store lommer med turkis piping og det fineste foer af Liberty Tana Lawn med biler (som man desværre næsten ikke ser!)

At tage et billede af Willi stående er næsten umuligt - hver gang jeg forsøger, er han på vej væk, for at se på kameraet i stedet. Men håber I alligevel nogenlunde kan se bukserne.


10 kommentarer:

 1. Åh Maria hvor er du dygtig!!!
  Nøj hvor er de smarte og fuck han ser vaks ud din lille mand :)

  SvarSlet
 2. Nej hvor er de flotte!!! Laver du selv dit pipingbåd eller køber du det færdigt?
  Kh viola

  SvarSlet
 3. Tak begge to. Er faktisk også blevet ok tilfreds med disse. Når det kommer til drengetøj især, så synes jeg, det er helt vildt vigtigt med pasformen og de små detaljer, så prøver at dygtiggøre mig på det felt!
  Dette pipingbånd er købt færdigt i Stof 2000 til kun 5 kr. meteren. Det er ikke bomuld, men måske polyester? Så håber det holder sig pænere end skråbånd (som jeg plejer at lave pipingbåndet af) efter vask. At pipingbåndet er købt færdigt, gør det endvidere supernemt at gå til. Og fordelen ved at lave forede lommer med piping er, at også vrangen er rigtig pæn, og derfor synes jeg bare det ser godt ud, hvis lommen "åbner" sig lidt, når bukserne er i bevægelse.. :-)
  Ha' en dejlig dag. Kh Maria

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare flotte. Og ja deltaljerne gør bare en stor forskel. Jeg er vild med stoffet med biler på. Og så er brun og turkis altså bare en vinder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og ja - synes faktisk også at brun og turkis går ret godt sammen.

   Slet
 5. Total skønne bukser. Har faktisk selv lige været igang med næsten samme model, i brun babyfløjl med turkis kanter på lommerne, som dine :) Lidt sjovt.
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er sjovt med farver og mønstre - man bliver tit inspireret til at lave lidt det samme :-) Men kan ikke lige finde "dine" bukser på din blog?

   Slet
  2. Nej, jeg har ikke lagt dem på endnu, da de er til en barselsgave, og modtageren kunne godt finde på at kigge med ;). Jeg skal nok lige give lyd når de er der.

   Slet
 6. Lækre bukser og lækker model - hvor ser han bare fræk ud :-)) Det er en rigtig fed kombination med brun, turkis og bilerne i lommerne!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...