mandag den 7. maj 2012

Tøsede sommerstruts i prikker og tern

Der er gået total tøsefarver og klassiske stoffer i den, og det er der kommet en kjole og en nederdel ud af. Begge med masser af strut og stort dreje-rundt-potentiale.

Jeg er især vild med kombinationen gul og pink - synes der er lidt mere kant over disse farver, end sammensætningen pink og lilla. Til gengæld skulle pigen, som har bestilt kjolen, være ret så tosset med sidstnævnte farver, så håber, at jeg har ramt nogenlunde plet med hendes nye kjole :-) Det kan dog godt være, at jeg skifter de gule ærmekanter ud med lilla. Synes måske nok, at kontrasten er blevet lige lovlig voldsom..


6 kommentarer:

 1. I wouldn't change a thing!!! skøn kjole...

  SvarSlet
 2. Sjovt nok er jeg vild med, at det er gult :-). Kan godt lide, når man overasker lidt med farverne på detaljerne - og det ser da knaldgodt ud!!

  SvarSlet
 3. Jeg gir dig ret. Det ville være pænere med lille i ærmerne. Men ellers en super skøn kjole. Er tosset med det frække gule i sløjfen. Godt fundet på. Og prikker og tern sammen er også bare skøn.

  SvarSlet
 4. Såå fin en kjole, hvilket mønster har du brugt????

  SvarSlet
 5. årh. Jeg er da helt solgt til dem begge to. Mine næste projekter indeholde også gul og pink.

  SvarSlet
 6. Kære alle. Tak for jeres søde og konstruktive kommentarer. Jeg lader lige kjolen hænge lidt og finder så nok ud af, om de gule kanter får lov at blive eller ikke :-)
  Mht. mønster så er det selvkonstrueret" bortset fra bærestykket, som med små justeringer er "lånt" fra et mønster fra Ottobre (har vist det her: http://maria-margadusen.blogspot.com/2012/04/ny-kjolemodel.html)..
  KH Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...