onsdag den 2. maj 2012

Flere retrobloomers

Lidt flere bloomers er blevet til - disse i stof fra Husflid. Jeg siger det igen, men det ER altså et hit med bloomers, for de er super nemme at sy, og samtidig er de skønne til små unger. Jeg er mest til den helt klassiske version uden ribkant, selvom sidstnævnte bestemt også er fine i aktion. Må snart få knipset et billede af Liva med dem på. Jeg har også tidligere syet disse bloomers..Willi fanget i en stolstråle i færd med at sætte sine dyr på række.
Tænk at man kan være ordensmenneske allerede som toårig!

4 kommentarer:

 1. De er simpelthen SÅ søde. Jeg MÅ igang. Er de bare lavet lige op og ned i siderne og så er det elastikken som sørger for at de snævres ind omk. liv og lår? eller?

  SvarSlet
 2. Hej Barbara. Tak. Og ja - mine er faktisk lige op og ned - dog rimelig brede i det - og så sørger elastikken eller ribben for det posede udtryk. I versionen med elastik har jeg i livet lavet to løbegange med smal elastik. Det give bloomers'ne lidt mere "romantik" og finish..

  SvarSlet
 3. De er så fede. Kan du så se, at få stoppet Liva ned i de blommers, så de rigtig kan komme til deres ret :-)
  Modellen skal naturligvis have løn. Kg er en god arbejdsgiver, og betaler mine modeller med et stykke sødt :)
  Kh viola

  SvarSlet
 4. Tak. Men du har ret Viola - der skal løn = bestikkelse!!!! til. Ellers gider mine unger heller ikke lege modeller :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...