fredag den 4. maj 2012

Klar.

Parat.
Start.

Denne uge har været godt fyldt op. Både med klargøring til butiksåbning i morgen og "klargøring" af Liva (og forældre ikke mindst!!) til SFO-start.

I mandags sagde vi farvel til verdens bedste børnehave og tirsdag goddag til SFO'en på Livas skole.
Og det er altså STORT både for forældre og barn, når der skal startes i skole. Jeg har vist været mindst lige så spændt - og halvstresset - som Liva i denne uge, for der følger så mange tanker og bekymringer med, når ens store, men alligevel stadig lille datter, skal ud i "verden"..

Forhåbentlig har vi opdraget hende godt nok til, at hun kan klare skærene - både socialt og fagligt. For der er jo ikke noget, vi som forældre ønsker mere, end at hun trives og samtidig bidrager til, at hendes nye kammerater har det godt.

Jeg tror dog godt, at jeg stille og roligt kan lægge mine bekymringer lidt på hylden, for selvom al begyndelse er svær, er ugen gået rigtig godt. Og de fleste børn falder jo hurtigt til i nye rammer - hvis de altså er klar til det. I virkeligheden er det nok sværere for os forældre, men vi skal nok komme efter det!

God weekend :-)

Nyt ur og ny tunika til skolestart. Sidstnævnte er helt enkel - men det er det, Liva foretrækker for tiden. Faktisk er vi nu trådt ind i en ny og mere sej æra, hvor bukser også er velkomne!!

Vi nærmer os butiksåbning... men der mangler stadig lidt, før indretningen er tip top. Jeg skal hilse og sige, at det var et stort og tidskrævende arbejde for os at hænge SÅ mange kasser, hylder, gavepapirsholdere, knager etc. etc. op! Stativerne har vi lavet af vandrør fra Silvan. Det er blevet supergodt - og samtidig er det en økonomisk overkommelig løsning, hvis budgettet ikke er så stort.

Mit tøj på bøjler i butikken, hvor der også er mere tøj, keramik, billedkunst, smykker og andet kunsthåndværk.


3 kommentarer:

 1. Det ser super godt ud med butikken - rigtig eksklusiv på den gode måde. Glæder mig til at se den, når det engang kan lade sig gøre! :-)
  Og forstår godt dine bekymringer hvad angår skole/SFO start. Det er altså også stort - at du nu har et skolebarn (næsten da). Men det skal nok blive godt - det er jeg sikker på. God fornøjelse med åbningen i morgen.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Ja skolen er jo en helt anden verden. Men som lærer møder jeg heldigvis mange glade børn hver dag. Vores olivia skal også starte i skole til august, men desværre er SFO tilbuddet sparet væk, så vi må vente til august.
  Butikken ser så flot ud! Jeg er i Kbh i denne weekend, så jeg vil se, om jeg kan komme forbi :-)
  Kg viola

  SvarSlet
 3. Tak begge to. Vi har også forsøgt at gøre det lidt lækkert :-) Men det er faktisk lidt svært at få det hele organiseret (i hvert fald for sådan en som mig, der ikke har prøvet det før) og selvom vi synes vi har rigtig mange varer, fylder det slet ikke så meget, når det først kommer på hylder..
  Det ville være så fedt, hvis I en dag fik tid til at komme forbi butikken. Desværre er jeg der ikke rigtig selv i dag, da jeg skal til et familiearrangement, der blev planlagt længe før end jeg blev en del af butikken :-(

  Og ja - det skal nok blive godt med skolen. Det er jo bare både lidt vemodigt og skræmmende at sige farvel til en god børnehave og den tryghed, Liva var omgivet af dér. Men skolen skal også nok blive et godt sted at være. Lærere som jer er jo både søde, dygtige og seje mennesker :-)

  Det bliver spændende med Olivia, også! Tror dog ikke ret mange skoler på Fyn har brugt "1.maj - indkøring", vel? - selvom jeg bestemt tror, at det er en god idé, da omvæltningerne for børnene sker mere gradvis..

  Rigtig god weekend til jer begge.

  KH Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...