søndag den 24. juni 2012

Her har vi været i weekenden

Normalt poster jeg ikke meget andet end kreabilleder her på bloggen, men er netop hjemvendt fra en fantastisk weekend i det fri, og I slipper ikke for at se en lille håndfuld billeder :-)

Jens' lillebror, som lige er blevet færdig som friluftsvejleder, havde arrangereret en weekendtur i en skov ved Nykøbing Sjælland, og hele min mands store familie inklusive børn og gravide var med. Den stod på gør-det-selv og udeliv fra fredag aften til søndag morgen; der blev bygget (og sovet i!) bivuaker, lavet fantastiske retter på bålet, leget skattejagt, snittet i alt, hvad der kan snittes i - og meget mere!

Børn og voksne hyggede sig fra første til sidste minut - ren afslapning uden stress og jag.
Sådan en tur kan så absolut anbefales!!


Al mad i løbet af weekenden blev tilberedt her, og bålmenuen lød bl.a. på indbagt pizza, fladbrød, mørbrad bagt i saltdej,
nye kartofler, kyllingegryde med grøntsager, æbledessert, popcorn og slikkepinde!I baggrunden kan man lige se vores lille families bivuak. Næste gang ved vi, hvordan man gør :-)

En Sankt Hansheks bliver til 


3 kommentarer:

 1. Nøk det ser rigtig hyggeligt ud :-) det er rigtig afslappende at sidde og hygge ved et bål. I sommerferie skal vi lege indianers i have i et par dage, bål i haven og hygge i shelter
  Kh viola

  SvarSlet
 2. Åh ja en cool tur ser det ud til at have været! Det må være sådan noget man bestemt husker som barn. Jeg vil aldrig glemme de weekender 1 gang årligt, hvor mine forældre og deres gamle spejdervenner tog os med ud og sove i telt i hyggelige skove. Det var tider!

  SvarSlet
 3. Det var en rigtig, rigtig dejlig tur. Og som du skriver, Libbie, så håber jeg også, at det er sådanne begivenheder mine børn husker på senere hen..

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...