fredag den 22. juni 2012

Bloomersforsøg med krøllet silkebånd

Er sikker på, at de vil gøre sig godt til et raveparty disse bloomers i størrelse Liva, som er pimpet med smukt, men rimelig pang, neon silkebånd fra Betty P. Måske skulle lommeåbningerne ikke have været så åbne - for det er vist vigtigt at bruge neon med måde, hvis ikke resultatet skal blive alt for shiny!!
Husk det til næste gang, Maria.

Muligvis får silkebåndet på disse bloomers et liv et andet sted, for jeg tror det vil klæde dem at få en mere neutral lommekant - og silkebåndet vil være smukkere på et andet stykke tøj.

Bloomers'ne er syet af resterne af et stykke stof, som skal blive til en nederdel til mig. For ja, nu skal det være. Det kan da ikke passe, at jeg aldrig får syet til mig selv. Og med al den fantastiske inspiration fra blogland, er jeg da også næsten gået i gang. Tak for det :-)

Sidst, men absolut ikke mindst: Rigtig god weekend til jer alle. Håber den bliver både god og sjov :-) Min og familiens står på udeliv og to nætter i en skov. Håber ret meget på, at himlen bliver tømt for vand inden længe!??!!!..........  lidt senere .........

Det var sgu for neon for mig. Nu ser mine bloomers sådan ud. Kun med én lille gul kontrast. Det er vist mere mig. Men krøllet silkebånd på lommeåbning har en fremtid, tror jeg :-)

(Og ja, farverne er virkelig mærkelige på disse billeder. Det må være gråvejret. Eller fotografens manglende evner. Men reelt ligger stoffets farve et sted midt i mellem ..)5 kommentarer:

 1. Jeg kunne egentlig godt lide det første par ;-)

  SvarSlet
 2. Wauuu de er super fine.
  Jeg kan lide begge par! Er ret så sikker på, at jeg også ville føle mig mere hjemme i de nederste. Til gengæld kunne jeg snildt se min datter i de øverste :0)

  SvarSlet
 3. Jeg kan altså også godt lide begge par. Det er sørme nogle lækre sager fra hende Betty. Måske min næste last!?
  Kh viola

  SvarSlet
 4. Synes egentlig den første udgave var meget cool - men må indrømme, at jeg er lidt mere pjattet med den anden udgave! :)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer :-) I er søde - og så er det altså altid så sjovt at høre, hvordan vi alle har forskellig smag. KH og god søndag til jer alle!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...