mandag den 11. juni 2012

Kom nuuuuu sommer...

Vi er nemlig klar. I hvert fald med sommertøjet. Senest er det blevet til et par enkle shorts i mælkedrengestrib til Willi. Ganske vist er de lidt store til den lille splejs, men han vokser vel?

Der er indvendige lommer med rød piping, gule tern i foret, og de synlige striber i lommeåbningen er vendt på skrå, blot for at skabe lidt effekt.

Willi var ikke lige til så meget fis og ballade under modelarbejdet, så jeg må vist snart have fat i en børnegine, når nu mine børn nærmest aldrig kan bestikkes til at lege modeller :-)


5 kommentarer:

 1. Ja hvad sker der!
  Jeg hundefrøs hele weekenden :)
  Mit sommertøj er klar....

  SvarSlet
 2. De er så fede!!! Kom nu sommer, så vi kan få lidt farve på de blege ben. Mht giner, så har jeg købt 2 stk i DBA til 200 kr stk. En i str 4 år og 1 i str 8 år. Det var en meget fair pris synes jeg.
  Kh viola

  SvarSlet
 3. Tror, at det bliver sommer fra nu af :-) Og tak. Også for ginetippet, Viola. Det var da bestemt en fair pris, du måtte slippe. Kh Maria

  SvarSlet
 4. Hvor er disse shorts søde! Elsker de striber. Du laver en masse fine ting og jeg har meldt mig som ny læser, så jeg bedre kan følge med.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Kære Christina. Tak for de søde ord. Og velkommen! KH Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...