fredag den 8. juni 2012

Verdens hurtigste T-shirt (tror jeg)

Denne t-shirt/tunika må være mit absolut mest overskuelige og hurtigste syprojekt til dato. Og så er resultatet ganske fint, synes jeg.

Jeg har taget udgangspunkt i Elsebeth Gerners ultrasimple jakke/anorak/skjortemønster og justeret nogle småting, så formen passer bedre til en t-shirt. Men i princippet kan du også bare tegne rundt om en t-shirt, klippe og så sy de to stykker sammen. Vupti. Nemmere bliver det ikke.

Ærmerne på denne t-shirt/tunika er lagt op, mens både halsåbning og kanten forneden er helt rå. Håber også den runde halsåbning ruller efter en tur i vaskemaskinen. Ellers må den ha' en gang rib.

T-shirten er fikset lidt op med gule detaljer, og nu er den så klar til Liva. Hvis den altså falder i damens smag.

Rigtig god weekend :-)

Nårh ja... og stoffet - brun, kraftig jersey - er købt i Stof 2000 til absolut ingen penge, så sagen her løber op i maks 15 kr. for materialer. Det er da dejligt :-)
4 kommentarer:

 1. Fantastisk, men så nemme projekter! De rå kanter trevler ikke?

  SvarSlet
 2. Cool!!!
  Jeg har noget sort stof liggende som blev til en nem cardigan men eftersom jeg aldrig får den brugt (synes jeg er for tyk) *griner* er stoffet havnet i stof-kælderen igen, måske jeg skulle prøve den her idé??!!
  tak for tippet.
  kh Libbie

  SvarSlet
 3. Hvor er den fed. Må helt sikkert prøves en gang :)
  Kh Lena

  SvarSlet
 4. Tak. Har siden i fredags faktisk syet brun rib på i halsen - det giver lige den sidste finish, og nu e t-shirten ret lækker. Og indianeragtig. KH M

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...