mandag den 9. juli 2012

Ternede sommerbørn

Super lette, men vældigt anvendelige sommersager er blevet til ud af resterne af det ternede stof, som jeg for nylig syede denne nederdel af.

Willis terner blev afprøvet på Amager Strand i går i det skønneste vejr og fungerede efter hensigten. Værre er det med Livas nederdel! Hun tog den på, men fik den lige så hurtigt af igen. For hun vil jo hellere have shorts. Øv. For hun så sgu ellers brand godt ud i den nederdel! ;-)
 

Kan mærke sommerferien under italienske himmelstrøg komme nærmere. Og iiihhh hvor jeg altså glæder mig. Håber også I har fået ferie derude. Og NYDER det!

3 kommentarer:

 1. Det ser filen dansme godt ud med tern til shorts!! Hov hun er vist en bestemt dame, hende liva. Jeg kender typen!!
  Rigtig god ferie til Italien. Du mener nok under ikke uden italienske himmelstrøg :-)
  Jeg har forresten problemer med at skrive kommentarer på din blog fra min Mac, så nu skriver jeg fra Tlf. Men det er ikke første gang. Jeg ved ikke om andre har samme problem? Kh viola

  SvarSlet
 2. Ja, jeg synes altså også, at terner er et hit!! Og jo - under, skulle der selvfølgelig stå :-) Tak også for info omkring kommentarskrivning. Jeg oplever faktisk også, at der er problemer med Safari og min - og også andres - blogs. Jeg kan nemlig heller ikke få lov at kommentere, medmindre jeg bruger en anden browser, fx. Firefox. Men sådan har det ikke altid været, så ved ikke, om der er noget galt med indstillingerne på min bloggerprofil, eller om det er Safari, der af en eller anden grund ikke understøtter min blog. Jeg må undersøge det. Kh Maria

  SvarSlet
 3. En test. Kan man mon kommentere fra Safari nu? ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...