lørdag den 7. juli 2012

Tadaaa - voksenkjoledebut

Så fik jeg syet min kjole. Hold da op, hvor skulle der meget stof til! Og det gik da heller ikke helt så hurtigt at sy sådan en kjole i stor damestørrelse, som det gør, når jeg syr børnetøj. Men nu er jeg i gang, og jeg håber, at jeg kommer til at sy mere tøj til mig selv fremover. Kjolen er en slå-om-én, og mønstret er fra Vogue 8784. Jeg er ikke helt enig med mig selv om, hvad jeg synes om mønstret.. men tror måske det er ok :-)

Kjolen er syet i stof fra City Sycenter, som Line ofte skriver om. Faktisk havde jeg tænkt mig, at kjolen skulle have været mørkeblå med hvide prikker, men da de ikke lige havde sådan noget stof, foreslog den rare mand, at jeg brugte denne lækre stribede bomuldsstof i stedet. Og det, synes jeg faktisk, var et meget godt forslag. Jeg er lidt i tvivl, om jeg vil beholde den røde piping. Jeg tror, at kjolen vil falde lidt pænere foroven uden, så måske ryger det røde, når jeg får tid.

Rigtig god weekend til jer alle! Det er sidste weekend inden vi skal på ferie. Ihhhh hvor jeg glæder mig!

24 kommentarer:

 1. Den er nu bare rigtig flot. Har også overvejet om jeg skulle lave en til mig selv i år. Det er som om amme-barmen stadig ikke kan skrue sig ned i de kjoler som har lidt pasform og skal lynes op. Thi. Men ser lige først hvor sommervejret bliver af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg er sikker på at denne model er rigtig ammevenlig. Både fordi der kan åbnes op og fordi der er plads til både lille og stor barm :-)KH M

   Slet
 2. Ej, hvor er den flot - den er rigtig god til/på dig ;o)

  Jeg drømmer også om at prøve at sy noget til mig selv engang.

  Synes du skal bibeholde det røde piping, det giver lige lidt ekstra...men nu er jeg måske farvet af min "forelskelse" i pipingbånd ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg har også været meget længe om at komme i gang med at sy til mig selv. Men i virkeligheden er det jo ikke sværere - bare større ;-) KH M

   Slet
 3. Hold op hvor er den blevet god Maria! Super super fin og meget sommerlig :)
  Jeg kan godt se "problemet" med pipingbåndet og det med at den ikke falder så pænt, men på den anden side så giver det røde også et pift til kjolen efter min mening :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie. Og ja - der er jo både for og i mod i forhold til pipingbåndet. Men faktisk er det som om, at det falder lidt pænere efter at det er blevet "blødet" lidt op i dag.. Har haft kjolen på hele dagen og også luftet den til en enkelt happyjazzdans i en af Frederiksbergs frokosthaver her til eftermiddan. Og kjolen holdt!:-)KH Maria

   Slet
 4. Hvor er den altså bare flot og sommerlig, det er du kommet rigtig godt fra. Synes helt klart at du skal beholde det røde pipingbånd, det giver en rigtig flot kontrast. Den klær dig rigtig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Tror også det ender med at jeg beholder båndet på. Kh Maria

   Slet
 5. Den er super fin:-) Ville nu også beholde det røde bånd:-)

  SvarSlet
 6. Jeg tilslutter mig de andre mht båndet. Det ser knaldgodt ud og du i den!!
  Kh viola

  SvarSlet
 7. SÅ fin! du får da rigtig produceret lige pt, hvor dejligt!
  Synes det er super fint med det røde piping.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Og ja, får syet en del disse dage. Men nu venter ferien forude, så symaskinen får snart en pause :-)

   Slet
 8. Hvor er du god, den er blevet super flot. Synes også at det røde bånd er flot detalje.
  Kh

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare smuk og hvor er du smuk

  SvarSlet
 10. Den er super flot!! Og ja, den røde piping er fin! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lola. Det ser ud som om, at jeg skal beholde den røde piping :-O

   Slet
 11. Kære Maria

  Den er bare super flot, og sidder også godt på dig. Du er smuk - også i kjoler! :-) Syne også det er fint med det røde piping - det bryder ligesom med kjolen og gør den lidt mere spændende.
  Og ja, vi har sagt ja til at købe et hus - men endnu ikke skrevet under - det er altså ret vildt!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anna. Hvor er det vildt med huset. Glæder mig til at høre om, hvad det er for et hus, hvor det ligger osv. osv. Men selvom vi "kun" er lejlighedsejere, kan jeg i hvert fald sige, at det er rigtig rart, at det man bor i, er ens eget og man derfor kan gøre med det, hvad man vil! KH Maria

   Slet
 12. Waouu, hvor er den altså bare flot! Og den klæ'r dig SÅ godt! Jeg er enig med de andre - den røde piping giver lige det lille ekstra til kjolen!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...