onsdag den 29. august 2012

Jeg elsker det print, så har syet en lille gave til mig selv.

Ikke at jeg normalt er en kæmpe Liberty-elsker (altså jo, stofkvaliteten er megalækker, men det er også ofte bare meget blomstret og dyrt!?), men jeg er lige nu faldet pladask for dette print! Det er så smukt. Især farvekombinationen. Den lyse, kolde blå mod den varme brune og gule går lige ind :-)
Farvekombinationen leder mine tanker hen på Line og hendes blog Xo Ein Ding, hvor der er utallige flotte billeder fra hendes hjem, der efter alt at dømme ligner en million. Og hvor lignende farvekontraster er kommet indenfor.

Og nu hvor vi er ved blogverdenen. Jeg bliver nødt til at udtrykke min begejstring. Først over at være blevet en del af den, over at have fået så mange skønne læsere og over at blive inspireret af jer andre bloggere hver eneste dag. I dag allermest af Lis og en hel masse andre kvinders utrolige påfund med E-magasinet, Blogish. Det er eddermame sejt. Og indholdet er tilmed både interessant, velskrevet og først og fremmest ekstremt "nærværende" på en blogagtig facon. Tillykke til alle jer, der står bag projektet. For hulan, hvor jeg elsker, når kvinder viser, hvad de kan!


Nyt sleeve til min telefon, som i dagens anledning er inklusive aftagelig kombineret rem og keyhanger.
Og så har jeg flottet mig lidt og lavet foer for sig og syet skråbåndet på i hånden til sidst. Så slipper min
telefon nemlig for at gnide sig op af synlige indvendige sømme, når den ligger og putter i etuiet :-)

7 kommentarer:

 1. Ih hvor er det fint Maria - lækre farver.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Det er da også bare nogle fantastiske farver der er i det stof.

  SvarSlet
 3. Superfin gave.
  Det er skønt af og til at tage sig tid til at lave noget til sig selv!

  Jeg glæder mig til at se nærmere på blog-ish magasinet :).

  SvarSlet
 4. Så smukt!!! Man glemmer ofte sig selv og får produceret til alle andre - men egentlig fortjener man jo selv i lige så høj grad at blive forkælet :-)

  SvarSlet
 5. Det er da også et virkelig virkelig fedt print! Åh, jeg trænger også til at sy noget til MIG!

  TUSIND tak for dine søde ord og link. Vi er så glade for, at magasinet bliver taget godt imod:)

  KRAM

  SvarSlet
 6. Det er da et mega fedt print, maria. Jeg har aldrig set det før. Sikke en lækker gave til dig selv....mon du også så overrasket ud da du fik den ?
  Kh Viola

  SvarSlet
 7. Kære piger. Tak for jeres kommentarer.
  Dorthe og Christina: Ja, farverne i stoffet er bare så fine. Især i virkeligheden. Og passer lige til efterår, synes jeg :-)
  Maj: Jo, det er fedt ind i mellem at lave noget til sig selv. Men det sker bare ikke så tit!
  Men Bodil, du har ret. Hvorfor skulle man ikke selv have love at blive forkælet lidt ind i mellem? ;-)
  Lis: Så lidt, så lidt. Rosen til jer er jo så yderst velfortjent. Kan til gengæld godt forstå, hvis dine mange jern i ilden ikke levner meget tid til at sy til dig selv. Men du må i gang, for der er jo absolut ingen grund til, at du ikke også skal forkæle dig selv lidt :-)
  Viola: Næ... tror måske heller ikke jeg har set printet før egentlig.. Købte det i Tout Petit på Værnedamsvej. Hun har SÅ mange fine stoffer i sin lillebitte butik. Og jo, du kan tro, at jeg blev overrasket. Og glad :-)

  KH Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...