tirsdag den 28. august 2012

Nederdel - old school tern med et tvist

For lidt tid siden var jeg et smut forbi City Sycenter i Valby. Rigtig mange gange har jeg nemlig set Line, Marapytta gøre reklame for butikken, så den skulle selvfølgelig have en chance. Jeg gik skam heller ikke forgæves og fik en del med hjem.

Mellem de mange ruller i butikken fandt jeg bl.a. dette stof med old school tern og et strejf af graffiti - ja, det er sådan jeg ser det :-) Nu er det også tilføjet et tvist af neon i form af lækker knap fra bloglands store neonpusher, Betty P.

Højst sandsynligt er nederdelen ikke noget for Liva, men jeg håber dog, at jeg - hen ad vejen - med tålmodighed, overtalelsesevner og modersnilde kan ændre pigebarnets holdning! Er nemlig sikker på, at hun vil se vildt godt ud i den sammen med seje sneakers og en lækker t-shirt.


6 kommentarer:

 1. Det er heller ikke en nederdel der lige fanger mig, men med en sej tshirt og sneaks, så bliver det ret fedt faktisk :D

  SvarSlet
 2. He he... næ, kan godt følge dig. Er også selv lidt ambivalent omkring den. Men med den rigtige styling, ja så tror jeg den bliver både kitsch og fed på samme tid :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er slet ikke i tvivl om at den kan styles og blive mega fed Maria. Det må godt være lidt anderledes og rå :)

  SvarSlet
 4. Tak Libbie. Men ja, lidt råt er godt. Så pyt med, at der er lidt punker og amerikansk highschool over nederdelen..Kh Maria

  SvarSlet
 5. Hehe, den er da fin - også selvom den trækker lidt associationer til både highschools og punk.

  Det er så skægt du skriver det med Betty P. Jeg læste en anden blogger lige den anden aften, der ligeledes havde kastet sig over neon detaljerne. Jeg er selv glad køber ved Ann, men må sige at hendes lille webshop er eksploderet ud over blogland.
  Mon ikke det næste uundgåelig, må blive at vi alle sammen bliver neon trætte?

  /Tine

  P.s. hermed et styks ny fast læser :)

  SvarSlet
 6. Kære Tine. Tak skal du ha' :-) Velkommen til!! Og jo, jeg tror også, at der er en god chance for, at vi går neonkolde på et tidspunkt her i blogland!
  Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...