torsdag den 9. august 2012

Solskin og udviklingspotentiale?

I dag passede jeg butikken, og ind i mellem kunder og snak var der tid til at småfikse lidt sysager udendørs under blå himmel. Inspireret af Libbie har jeg på det seneste syet en del sleeves på bestilling. Lige pludselig er der mange, der gerne vil ha' sådan ét, og flere har efterspurgt en snor eller rem, så sleevet kan hænge om halsen. Jeg ved nu ikke, om jeg selv ville have lyst til at have min telefon hængende dér, men overvejer alligevel, om der kunne findes en smart løsning. Lige nu arbejder jeg i noget med en ring bagpå sleevet (ved siden af elastiklukketingen) som man kan sætte en nøglesnor i..  Som jeg så også bare lige skal finde ud af at lave?!! Kender I mon en god DIY på sådan én?

Ellers vil jeg da også fortælle, at der nu er udsalg i Workshop Copenhagen med super mange fine tilbud :-)
4 kommentarer:

 1. Ih jeg er beæret over at mine sleeves er nået helt til storbyen :)
  Mange spørger også mig om en snor om halsen, men jeg gider det ikke, synes faktisk også at det ser fjollet ud.... Man er vel ikke længere væk end at man kan gribe mobilen i tasken :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. He he - ja, det kan du skam også godt være! Faktisk lavede jeg en del sleeves for lang tid siden - før min blog var én nogen gad at læse og før, jeg fulgte andre bloggere - men så har jeg haft en lang pause fra etuier m.v... Men din blog og din enorme sleeveproduktion, har ligesom fået mig i gang igen :-)KH M

  SvarSlet
 3. Jeg har lavet nogle mobil-etuier både med en snor til at have om halsen, men de sidste jeg har lavet, har jeg sat en strop i siden af tasken, så man evt. kan hæfte den på en nøglesnor. Jeg har godt nok ikke lavet en diy, men du kan se dem på min blog :)
  Kh

  SvarSlet
 4. Tak Lena. Jeg vil straks tage et smut forbi din blog og se, hvilken løsning du har fundet på! :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...