lørdag den 15. september 2012

Sweet Liva sweat

Som skrevet begav også jeg mig forleden ud i et projekt sweatshirt til Liva. Alt på nær halsen spiller! Er meget tilfreds med skuldrene, og faconen er god. Men den SKIDE hals. Det fungerer bare ikke for mig, når jeg laver bluser med raglanærmer. Halsen sidder aldrig helt i skabet. Er det mønstret eller mig, der er en klovn? Bruger et mønster fra Ottobre 2011, vinter, men måske kender I derude til et bedre? Gode forslag modtages meget gerne :-)

Blusens rosa farve klæder Liva og hendes brune øjne rigtig godt, synes jeg. Dog ville jeg godt have
haft kanten på halsåbningen i samme farve som trøjen.  Men da det ikke fungerer med isoli som kant,
og jeg ikke lå inde med rosa rib, blev kanten altså sort denne gang.  

Den lille hjort, som har sneget sig ind på fotoet her, kan Maria fra Workshop Copenhagen tage æren for! Den er SÅ skøn :-)

Shit - det er helt umuligt at fotografere sådan en sweatshirt, så den ikke ser total slatten ud!


3 kommentarer:

  1. Kan godt se at halsen er for vid. Jeg har et mønster fra stof2000 som jeg dog endnu ikke har prøvet. Men følg lige med i nærmeste fremtid da jeg har planer om at sy en til Trine i noget lilla kløver jersey. Men er også selv helt vild med Marapyttas sweat bluser. Så det skal da helt klart prøves.

    SvarSlet
  2. Jeg har også haft samme problemer, så når jeg laver raglan trøjer eller bodyer, så lægger jeg altid meget sømrum til i halsåbningen samt snævrer ind. Når det så er syet sammen, så klipper jeg af i passende mængde. Det fungerer for mig, så det kan måske være en hjælp...ærgerligt når det man syer bare ikke sidder helt i skabet :-(

    SvarSlet
  3. Tak for det gode råd, Anne. Det virkede! Og Lise, jeg holder øje med dig for at se, om du har fundet det perfekte mønster :-) Kh Maria

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...